У Кривому Розі бездомний житель Запорізької області тулиться на дитячому майданчику.

Про це повідомляє Gazeta.zp.ua.

У соціальній мережі жителі Кривого Рогу розшукують родичів і друзів молодого хлопця з Бердянська.

Останні два тижні він живе в ракеті, яка знаходиться у мікрорайоні Ювілейному на дитячому майданчику біля будинку №12.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Він вже два тижні там живе, його годують, була швидка, була бригада поліції, з психіатричної клініки були і поїхали, нікому немає справи!!! Все що зробили - винесли йому ковдру! Молодий чоловік зійшов з розуму!" - обурюється в мережі криворожанка.

Є інформація, що молодий чоловік був в АТО, після чого придбав розлад психіки. Себе він називає Марком Рубльовим.

"Надія тільки на те, що все-таки близькі знайдуться, побачать це і дай Бог все закінчиться добре!" – сподівається мешканка Кривого Рогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей наклала на себе руки.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить будинок. На місці події виїхали співробітники поліції, медики і рятувальники. Вони виявили трупи молодого чоловіка і двох дітей 5 і 10 років. На задньому дворі також знайшли труп жінки, яка вчинила самогубство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кілька десятків людей увірвалися в аптеку в районі зупинки громадського транспорту "Металургів" і винесли звідти препарати, які можуть без рецептів купувати кодозависимые люди. Ліки, що містять наркотичні речовини, так звані активісти палили на проспекті Металургів.
"Знай.uа" писав, що в Запоріжжі стався жахливий інцидент, який ледь не закінчився трагедією. На вулиці Ладозької, що в Бородінському районі міста, зірвався ліфт, поки в його кабіні знаходився дитина. Місцеві жителі пишуть про те, що трапилося в Facebook. Як передають мешканці будинку, нещасливий ліфт обірвався на висоті між п'ятим і шостим поверхом. Життя дитині врятувала система електронного гальмування ліфта.