Легалізовані автомобілі з іноземною реєстрацією наносять репутаційний збиток компаніям, які досі співпрацюють з власниками таких авто.

Представники транспортних компаній підкреслили необхідність відмовитися від кооперації з водіями-порушниками закону, - пише "Автовод".

авто на іноземних номерах в Україні

"Нерозмитнені машини на єврономерах стали частиною автопарків великої кількості служб таксі, однак деякі з компаній вже збираються відмовлятися від послуг водіїв таких машин. Очевидно, їх керівництво розуміє важливість збереження своєї репутації, і бере на себе відповідальність здійснювати бізнес-діяльність законними засобами і методами", — говорять перевізники.

Спеціалісти вважають, що нелегальним машинам на єврономерах немає місця в правовій державі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

автомобілі з Європи

Як відомо, у листопаді український парламент був змушений піти на законодавчий компроміс, переглянувши та ухваливши нові норми закону №8487 і №8488. Ці документи надають власникам незаконних транспортних засобів можливість легалізувати машини, до того влада пішла назустріч українцям та ввела пільговий період на 90 днів (до 22 лютого 2019), коли акцизні збори становлять 50% від суми.

Крім того українські перевізники запевняють, що навала машин з-за кордону відчутно вдарить по вітчизняному авторинку.

Нагадаємо, депутати пропонують ввести штрафи водіям, які не мають в автомобілі ікони.

Як повідомляв раніше Знай.ua, як каратимуть водіїв за відсутність аптечки у транспортному засобі.

Також Знай.ua писав, що власників євроблях чекають непідйомні штрафи, навесні вони виростуть на сотні тисяч.

Крім того нові штрафи введуть і за неправильне паркування, евакуацію авто-поруників та за інші ПДР.

Дивіться: Скільки українці заплатять за розмитнення авто на іноземній реєстрації у 2019