Херсонський громадський активіст Ібрагім Сулейманов поділився враженнями про те, як їздив поїздом Інтерсіті (1-м класом):

«Світла в купе немає, сидіння такі ж, як у херсонській маршрутці, сідати страшно, щоб не забруднитися, туалет не працює.

Укрзалізниця підняла ціни на послуги: постіль і чай беріть з будинку

Гульнара Бекірова, заст. голови Генічеської РДА теж ділиться своїми враженнями від поїздки в поїзді (правда, не «Інтерсіті»):

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Не так давно їхала в найкращому нашому поїзді – 12 м... Він, звичайно, не самий поганий, але явно фірмовим його не назвеш... У вагоні не працювали обидва туалету. Вони зламалися і полагодити їх не змогли. Скоро верхні полиці будуть масово падати на людей - хоча такого в світі ніде не відбувається. А омеляны ці тільки дешевим піаром і зайняті, ціни на квитки підвищують».

Укрзалізниця офіційно отримала старого-нового керівника: скандальні факти про Євгенії Кравцове

Сулейманов поділився: «Перше, що я зробив у цій ситуації - зобов'язав їздити у відрядження другим класом відповідальних за пасажирське перевезення. Тільки через пережиті емоції можна довести проблему до мозку».

Бекірова підтримала його: «Ібрагім, ти просто садист. Але я за кардинальні заходи - дуже хочеться побачити фізіономії голови Укрзалізниці та Омеляна, в нічному поїзді біжать в сусідній вагон в туалет».

Нагадаємо, Укрзалізниці вдалося відмазатися від нещасного випадку в поїзді "Київ-Рахів": аргументи вбивчі.

Як повідомляв "Знай.иа" постраждала від падіння полиці в поїзді вперше заговорила: від Укрзалізниці ніякої допомоги ніхто не пропонував.

ТакожЗнай.иа" писав, що на пасажирку Укрзалізниці впала полку з іншою жінкою: роздроблені кістки, безліч операцій.

В поїзді Київ - Рахів сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня полиця разом з пасажиркою. Постраждала отримала роздроблення кісток тазу.

На нижньому місці знаходилася 58-річна жителька Миргорода Полтавської області Надія Полякова, повідомила її донька Світлана на своїй сторінці в Facebook.

«Мама їхала разом зі своїми знайомими (всього їх було 18 чоловік, усі жителі Миргорода) на відпочинок у Карпати, - повідомила Світлана Полякова на своїй сторінці.