Погода в Україні 25 січня буде морозною. На більшій частині території опади не прогнозуються, тільки в західних областях пройдуть снігопади.

снігопади
снігопади

У центральних і західних областях очікуються морози. Вночі температура повітря опуститься до 15−18° нижче нуля в Харківській, Сумській, Чернігівській, Полтавській, Київській та Житомирській областях. У західних областях стовпчики термометрів показуватимуть вночі 7−10° морозу, а в південних і південно-східних - 1−3° нижче нуля, повідомляють в Укргідрометцентрі.

Погода в Києві 25 січня буде морозною і сонячною, опадів синоптики не прогнозують. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 13−15° морозу, вдень буде трохи тепліше — 7−9° нижче нуля.

снігопади
снігопади

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Львові 25 січня очікуються опади у вигляді снігу. Вночі температура повітря опуститься до 7−9° нижче нуля, а вдень стовпчики термометра зупиняться на позначці 3−5° морозу.

У Дніпрі 25 січня синоптики прогнозують морозну погоду без опадів. Вночі термометри показуватимуть 6−8° морозу, вдень 3−5° нижче нуля.

Погода в Одесі 25 січня буде теплою. Синоптики прогнозують опади у вигляді снігу в протягом доби. Температура повітря вночі становитиме 1−3° морозу, а вдень буде 1−3° тепла.

У Харкові 25 січня синоптики прогнозують морозну погоду без опадів. Температура повітря вночі становитиме 12−14° морозу, а вдень буде 6−8° нижче нуля.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, надовго снігопади затримаються в Україні, і яка погода очікується в останній місяць зими. Так, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що в найближчим часом стихія перестане бушувати.

"Очікується поліпшення температурного режиму. У північних і західних областях морози ослабнуть, в центральних і східних областях буде близько нуля, а на півдні країни температура повітря місцями підніметься до +7. Так що в найближчим часом в Україну прийде відлига", - уточнила синоптик.

Нагадаємо, що следующие два дні на більшій частині України очікуються значні опади та сильний вітер.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.