Державний ощадний банк України, один з найбільших банків країни Ощадбанк запустив чат-бота в Facebook. Про це повідомила прес-служба Ощадбанку в Twitter.

"Наш чат-бот не тільки в Telegram, а й у Facebook Messenger ", - повідомляє Ощадбанк.

Раніше повідомлялося, що державний "Ощадбанк" попередив клієнтів про шахраїв. Вони розсилають СМС-повідомлення з метою виманити особисті дані і гроші. Шахраї представляються співробітниками банку.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про це повідомляє прес-служба "Ощадбанку".

Всі СМС-повідомлення від шахраїв виглядають приблизно однаково: "Ощадбанк". Ваша картка заблокована. Дзвінки на інфоцентр за таким-то номером або на такий-то сайт".

У банку порадили клієнтам в таких випадках згадати, чи є у них карта або рахунок в зазначеному банку, а також перевірити номер телефону отриманого повідомлення.

"Ощадбанк" нагадав українцям єдиний номер контакт-центру 0800210800. Крім того, банк радить перевірити адресу сайту в повідомленні.

Офіційним сайтом є oschadbank.ua. У разі, якщо ви отримали СМС від шахраїв, слід зателефонувати в контакт-центр "Ощадбанку" або в Киберполицию України – +380 (44) 374 3751 або 102, щоб повідомити про спробу шахрайства.

Раніше повідомлялося, що Національний банк своєю постановою встановив Правила визначення платіжних ознак та обміну банкнот, розмінних і обігових монет національної валюти України. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

З початку 2019 року українці зможуть здавати в кілька банків пошкоджені банкноти, які, наприклад, втратили платіжні ознаки в результаті пожеж, повеней, забруднення хімікатами.

Нагадаємо, Нацбанк відкрив нову інтернет-послугу.Підключення до нової системи Нацбанку абсолютно безкоштовне.

Як повідомляв Знай.ua, нові правила спростять життя українцям. НБУ змінив правила обміну пошкоджених грошей.

Знай.ua писав, що замість субсидій українцям будуть капати "живі" гроші. На кожного одержувача субсидій буде відкрито рахунок у банку.