ПриватБанк розпорядиться грошима українців

Менеджери Приватбанку розповіли, які сервіси почнуть діяти в 2019 році. Буде можлива покупка валюти онлайн в додатку Приват24. Фізособи зможуть купувати валюту онлайн без обмежень. Технічно – це переказ коштів між гривневими і валютними рахунками.

Безготівкові чайові. Цей продукт дозволяє клієнту ресторану назвати розмір чайові офіціантові, які включаються в загальний рахунок.

У результаті, клієнт через один і той же POS-термінал може банківської картою оплатити рахунок закладу і перерахувати чайові на карту офіціанта.

Бойовики "ДНР" громлять Париж

серед активістів (так званих "жовтих жилетах"), які протестують у Франції проти зростання цін на автомобільне пальне, виявився проросійський терорист з Донбасу - Мішель Такахаші.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Він стверджує, що "воїн Л/ДНР" брав участь у бойових діях в Сирії.

Росія втратила космічні суми через санкції

За останні чотири роки Росія втратила 173 мільярдів доларів бюджету. А все завдяки міжнародним санкціям, які наклали на країну з початку війни на Донбасі.

"Після анексії Криму до російської громадськості приходить протверезіння. Пересічні громадяни розуміють, що Крим - дороге задоволення, яке раніше утримували українські платники податків. Крим не прибутковий", - повідомив Божок.

Тимошенко стане президентом, тихо сидячи на хвості

Мільйони українців нетерпінням чекають перемоги Тимошенко на президентських виборах. Але ці ж мільйони не розуміють, що Тимошенко - і є Порошенко.

Вся її політична кар'єра – це сім п'ятниць на тиждень. В її команді чудово уживалися Турчинов і Портнов, Пашинський і Луцький, Ляшко і Яценюк. І взагалі, вся команда Тимошенко – це сьогоднішня команда Порошенка.

Вакарчук озолотив сім'ї загиблих героїв голосом

Чотири мільйони гривень – рівно стільки вдалося зібрати легендарної української рок-групи "Океан Ельзи" на благодійному концерті для допомоги сім'ям героїв, загиблих в АТО. Для українських виконавців сума стала дійсно рекордною.

Благодійний концерт Святослав Вакарчук з колективом "Океан Ельзи" та оркестром. Відвідувачі платили за концерт від тисячі до 28 000 гривень. Всі гроші будуть передані сім'ям загиблих під час АТО і ОНС Героїв-захисників України. Вакарчук співав для всіх українських героїв і їх сімей. В якості запрошених гостей були присутні дружини і діти загиблих у боях військових.