Ніхто в здоровому глузді не визнає окупаційну владу на території півострова Крим. Крим – це Україна, а те, що робить Путін, це протизаконно і порушує Міжнародне право самим прямим чином. Очевидно, тієї ж думки дотримується і найбільший пошуковик Google, адже на гугл-картах Крим зображений українським! Можете собі уявити, як жорстоко "бомбить" окупантів та їх прихильників.

У Росії спікер Держдуми В'ячеслав Володін запросив представника Google для того, щоб обговорити «порушення Конституції Росії». За словами спікера, згідно з картами Google, Крим не входить до складу Росії. Представник компанії пояснив, що результати залежать від геолокації.

«Компанія Google бере і відображає на своїй карті Крим як територію іншої країни, а сьогодні це територія Росії. Це порушення Конституції, порушення наших законів. Тому було б правильно комітету з безпеки запросити представника компанії Google і вибудувати нашу позицію, а далі прийняти рішення. У нас з вами можливості є. Давайте їх використовувати. А потім вони ще щось відріжуть і припишуть іншій країні. Потім вони будуть втручатися так само, як втрутилися в справи інших держав », - сказав Володін на засіданні.

В російському представництві компанії Google пояснили, що якщо зайти в карти з території Росії, то Крим буде показаний російським, а за кордоном - як спірна територія.
Нагадаємо, Росія втратила космічні суми санкцій за: Путін скоро буде просити милостиню.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За останні чотири роки Росія втратила 173 мільярдів доларів бюджету. А все завдяки міжнародним санкціям, які наклали на країну з початку війни на Донбасі.

Про це заявив голова Служби зовнішньої розвідки України Єгор Божок в інтерв'ю "Укрінформу".

"Не знаю, наскільки "сміховинна" ця сума для Путіна, але, переконаний, для пересічного росіянина це скажені гроші", - сказав Божок.

Як повідомляється, дані взяті з внутрішніх підрахунків російського уряду кінця 2018 року.

Нагадаємо, Володимир Путін наградил російських військових за обстріл в Маріуполі в січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, екс-президент України Віктор Янукович, якому в четвер, 24 січня, оголошено вердикт суду в Києві, переніс операцію.

Знай.uа писав, у мережі сміються над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".