За останні чотири роки Россія втратила 173 мільярдів доларів бюджету. А все завдяки міжнародним санкціям, які наклали на країну з початку війни на Донбассі.

Про це заявив голова Служби зовнішньої розвідки України Єгор Божок в інтерв'ю "Укрінформу".

"Не знаю, наскільки "сміховинна" ця сума для Путіна, але, переконаний, для пересічного росіянина це скажені гроші", - сказав Божок.

Як повідомляється, дані взяті з внутрішніх підрахунків російського уряду кінця 2018 року.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Після анексії Криму до російської громадськості приходить протверезіння. Пересічні громадяни розуміють, що Крим - дороге задоволення, яке раніше утримували українські платники податків. Крим не прибутковий", - повідомив Божок.

Раніше повідомлялося, що Кремль додатково виділив російським спецслужбам 350 мільйонів доларів для впливу на вибори президента України.

Про це повідомляє "Хвиля".

Володимир Путін
Володимир Путін

зокрема, керівник Служби зовнішньої розвідки Єгор Божок розповів, що російські спецслужби отримують величезне фінансування на здійснення підривної діяльності в Україні. Основним завданням кремлівський спецслужб буде впилив на вибори президента і парламенту.

"На спецслужби Російської Федерації спрямовано колосальні бюджети, які використовуються переважно для реалізації підривної діяльності в Україні. Ми отримали інформацію, що Кремль наказав на цей рік додатково виділити 350 мільйонів доларів своїм спецслужбам для роботи з втручання у вибори в Україні", - сказав він.

Володимир Путін
Володимир Путін

Крім того, керівник відомстві розповів, що основна частина коштів буде спрямовано на фейкові новини в мережі, а також підкуп, організацію провокацій і кібератак.

Нагадаємо, Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл у Маріуполі у січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Раніше Знай.ua повідомляв, екс-президент України Віктор Янукович, якому в четвер, 24 січня, оголошено вердикт суду в Києві, переніс операцію.

Також Знай.ua писав, у мережі сміються над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".