Юне покоління надто вимогливе до умов праці. Більшість молодих працівників вимагають вільного графіка та не люблять зайвих вказівок з боку керівництва.

Як зміниться ринок праці та які професії оберуть майбутні покоління - пише UBR.

Студенти та випускники українських вишів сьогодні ганяються за бонусами і хочуть рівноправності. А ось зарплатні очікування у представників покоління "Z" (народилися приблизно після 1995 р.) досить суперечливі. Згідно з дослідженням компанії P&G в Україні, молодь прагне отримувати від 6 тисяч гривень до тисячі доларів в місяць.


А в роботі їх при цьому приваблюють гарні соцпакети та оплачувані години понад норму. Найчастіше, такий робочий комплект пропонують переважно великі українські та міжнародні компанії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Найважливішими критеріями при пошуку вакансії молоді фахівці виділяють для себе адекватну фінансову винагороду, також на перше місце більшість ставить умови праці та обирать вільний графік.

За перераховані параметри "проголосували" відповідно 28%, 19% і 16% опитаних. Ще 13% шукачів на новій роботі цінують понад усе відносини в колективі, а 9% – відносини з керівником.

Переваги віддадуть тим роботодавцям, де в компанії всі спілкуються на рівних і немає строго вираженої ієрархії.

Нагадаємо, в Україні продовжують боротися з безробіттям. Так, з'явилася інформація, що у розпорядженні Державної служби зайнятості наявні близько 150 тисяч.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за останні чотири роки головні продукти в Україні здорожчали на 500%., у той час, як середня зарплата - лише на 128%, а пенсія - на 62%.

Також Знай.ua писав, що в уряді анонсували нововведення щодо виходу на заслужений відпочинок.

Дивіться: Пенсії в 2019 році. Хто і на що може розраховувати