В лютому 2019 геомагнітне поле Землі знову піддаватиметься впливу сонячної активності. Спеціалісти розповіли, яка геомагнітна обстановка буде в останньому місяці зими та коли чекати найпотужніших бур.

Даний прогноз стане в нагоді метеозалежним людям, які в такі дні особливо відчувають нездужаня, ймовірне загострення хронічних захворювань, а у молодих людей може спостерігатись упадок сил.

Магнітні бурі в лютому 2019 всерйоз проявляться на початку місяця, але метеозалежні люди можуть відчувати на собі їхній вплив ще протягом тижня.

В останій місяць зими магнітні коливання будуть незначними та не тривалими. Однак майте на увазі, що Сонце може бути мінливим, а тому стеж за змінами в прогнозі календаря магнітних бур на лютий 2019.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Магнітні бурі: прогноз на лютий 2019 року по числах

Незначні магнітні коливання можливі 5, 6, 8, 9, 14, 20-26 числа.

Серйозні магнітні бурі в лютому 2019 очікуються 7 і 15 числа.

Магнітні бурі у лютому 2019 року – причина виникнення

Геомагнітні збурення на Землі відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці, особливо в області темних плям. Під час сонячних спалахів частинки плазми на великій швидкості вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, викликають бурі на нашій планеті.

Магнітні бурі – погіршення здоров'я

Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, зростання адреналіну в крові, стреси і депресії.

Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. Вчені й досі не знайшли точної відповіді на питання, чому сонячна активність здатна так впливати на наш організм.

Вважається, що лише 10% людства дійсно страждає від надмірної сонячної активності, а інші 90 придумують собі симптоми і вірять у них.

Нагадаємо, лікарі діагностував в чоловіка синдром Аліси в Країні чудес.

Як повідомляв раніше Знай.ua, через масштаби захворбвання на кір в Україні готові оголосити епідемію.

Також Знай.ua писав, що Уляна Супрун порадила українцям не вживати деяких фруктів одночасно із прийомом ліків.

Дивіться: Як вберегтися від негативного впливу магнітних бур