В окупованому Путінськими головорізами Донецьку коїться справжнє антиукраїнське свавілля. Так, за повідомленням видання Liga.net навіть автомобілі з українськими номерами відправляються на штрафмайданчики. За даними видання, про це заявили джерела в окупації, які побажали залишитися анонімними.

Якщо "Попався" вперше, доведеться заплатити 300 рублів (це близько 150 гривень), вдруге штраф зросте до 500 рублів (250 гривень)

"Штрафують і забирають на штрафстоянки машини", - сказав місцевий житель Максим, уточнивши, що автомобілів з номерами терористичної організації ДНР стало більше на вулицях міста з початку 2019 року.

За словами іншого джерела, можливо що таким чином проросійські найманці намагаються наповнити так званий місцевий бюджет.

Він розповів, що деякі мешканці незадоволені такими змінами. "На початку - багато обурювалися, але зараз вже змирилися", - сказав донеччанин.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За його словами, з тих, хто все-таки вирішив пройти так звану реєстрацію в Донецьку, більшість поки вирішили "підстрахуватися", тому залишають у себе українські автономери.

"Їх (українські автономери, - ред.) не забирають, за бажанням можна здати", - пояснив він.

Нагадаємо, "на двох стільцях": український коп виявився шанувальником "ДНР".

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі одного з керівників виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

Також ми писали: реєстрація машини в Україні. Де і скільки доведеться заплатити.

Кожен рік вартість реєстрації машини в Україні змінюється. Крім того, умови постановки транспорту не облік за останні кілька років теж змінилися. А державний збір у Пенсійний Фонд, який потрібно платити в казну, залежить від прожиткового мінімуму. Скільки потрібно заплатити за реєстрацію нової машини, які документи потрібні і де ставлять на облік – читайте в нашому матеріалі.

Як повідомляв Знай.uа в мережі прогриміла новина про те, що бойовик Ігор Хакимзянов дав перший коментар після того, як він потрапив в епіцентр вибуху в окупованому Донецьку.

Знай.uа писав про те, що на телеканалі "Росія 1" в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" показали карту Україну з регіонами, які нібито повинен відійти Росії та Польщі.