В аеропорту Бориспіль 27-річний марокканець поліз в бійку з прикордонником, коли той відмовив йому у в'їзді на територію України, повідомляють "Ліга. Новини".

Бешкетника одразу ж затримали, пишуть у Держприкордонслужбі.

На прикордонному контролі чоловік, який прибув рейсом зі Стамбула, не зміг підтвердити мету поїздки в Україну.

За словами іноземця, він приїхав нібито за програмою обміну і збирається "навчати українських дітей англійської і ще одній мові". Але сам він володів англійською досить погано, уточнюють в ДПСУ. Крім цього, у марокканця не було з собою достатньо коштів для в'їзду в Україну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На кадрах видно, що після відмови чоловік жбурнув на підлогу мобільний телефон, після чого накинувся на прикордонника. Його вмить скрутили троє співробітників безпеки.

Чоловіка притягують до адмінвідповідальності, а про інцидент поінформували Нацполицию.

Іноземцю заборонили в'їзд в Україну строком на три роки, після чого посадили на зворотний рейс до Стамбула.

"У пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби в 2018 році відмовили у в'їзді майже 4650 потенційним нелегальним мігрантам, більше 100 з яких були громадянами Марокко", — резюмували в ДПСУ.

Напомним пілот російського літака ледь не знищив пасажирів та екіпаж.

В аеропорту "Жуковський" (Россия) боїнг " авіакомпанії "Ікар" врізався в борт "Уральських авіаліній".

Рейс KAR454 ("Ікар") був запланований на 7 жовтня, літак прямував до Москви з Гуанчжоу.

Спочатку благополучно приземлився в 9:45, але далі стався технічний збій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Wizzair змінив правила перевезення багажу.
Відомий угорський лоукостер Wizzair знову змінив правила перевезення багажу. Нові правила вступають в дію з 1 листопада 2018 року. Тепер на борт літака пасажири зможуть безкоштовно пронести лише маленьку сумку розміром 40х30х30 сантиметрів. Її вага не повинна перевищувати 10 кг. Якщо розміри і вага не відповідають нормі, з пасажира буде стягуватися додаткова плата.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Москвою розбився військовий літак.

У Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військові літак Міг-29. Трагедія сталася 5 жовтня.

За оперативною інформацією російських рятувальників стало відомо, що перед аварією на борту літака виникла пожежа. Також з'явилася інформація, що пілот встиг катапультуватися.