Народний синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода 26 січня в суботу і 27 січня у неділю. Нагадуємо, що раніше в Україні потеплішало, у багатьох областях плюси досягли 4-8 градусів, однак разом з циклоном в Україну прийшли і опади.

Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила підписникам, що ці вихідні в Україні пройдуть з опадами, але і з потеплінням. У суботу по території країни очікується мокрий сніг та сніг, в залежності від температури. Але опади будуть несильними. Вночі ще холодно, особливо морози вдарять на північно-сході. А ось вдень навіть буде відлига, на півночі -3-8 градусів.

А в неділю нас накриє ще один циклон, який буде супроводжуватися сильним вітром та опадами, що видно по карті. А так буде ще і потепління, то сніг змішається з мокрим снігом. У неділю опади вже будуть сильними. А вдень проясниться на Заході і негода відступить.

У столиці Наталка прогнозує поступове потепління. У суботу в Києві пройдуть невеликі опади, але в неділю циклон принесе більше снігу, вранці ще негода. І все ж вдень у неділю в Києві все заспокоїться.

Скачки атмосферного тиску і температури провокуватимуть некомфортний фізичний стан - побережіть себе від надмірностей)

Популярні новини зараз
Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Українців попередили про новий тариф на електроенергію: скільки заплатимо світло у жовтні У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

За словами народного синоптика Леоніда Горбаня до кінця місяця (29 січня) очікуються 25-градусні морози. Вони будуть хвилями слабшати і посилюватися до 20 лютого і супроводжуватися рясними снігопадами.

"З 5 лютого повернеться справжня морозна зима. При цьому в першій половині лютого, можливі морози до 25—30 градусів, які будуть супроводжуватися снігопадами", - заявляє Горбань. Морози не залишать Україну до 8 березня.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…+1, вночі -2…-4

Львів – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Івано-Франківськ – вдень -1…-3, вночі -6…-8

Тернопіль – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Чернівці – вдень -1…-3, вночі -6…-8

Хмельницький – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Луцьк – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Рівне – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Житомир – вдень -1…-3, вночі -8…-10

Вінниця – вдень -1…-3, вночі -6…-8

Одеса – вдень +3...+5, вночі 0...+2

Миколаїв – вдень +2...+4, вночі -2...-4

Херсон – вдень +3...+5, вночі -1...+1

Сімферополь – вдень +8...+10, вночі +3…+5

Кропивницький – вдень 0…-2, вночі -8…-10

Черкаси – вдень 0…-2, вночі -8…-10

Чернігів – вдень -1…-3, вночі -10…-12

Суми – вдень -2…-4, вночі -12…-14

Полтава – вдень 0…-2, вночі -9…-11

Дніпро – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень +3...+5, вночі -1...+1

Донецьк – вдень 0...+2, вночі -6...-8

Луганськ – вдень -1…+1, вночі -8...-10

Харків – вдень 0…+2, вночі -11…-13

Київ – вдень -1…-3, вночі -10…-12

Нагадуємо, ПриватБанк терміново звернувся до українців з важливою заявою. Підтримка державного "Приватбанку" пояснила ошуканим клієнтам, як вони можуть в подальшому уберегти свої гроші на картці від шахраїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні очікується подорожчання продуктів. Цього разу причиною, як стверджується, стане негода, через яку доставити продукти в магазини дуже проблематично.

Нагадуємо, у 2019 році "діра" в бюджеті ПФУ досягне рекордних 167 млрд грн. Чим загрожує українцям високий дефіцит і як врятувати ситуацію.