В гімназії ім. Шевченка Херсонської облради невідома людина демонструвала дітям зброю.
Про це повідомляє "Типовий Херсон".
«Днями в гімназії дорослий чоловік демонстрував дітям вогнепальну зброю, діти самостійно викликали поліцію", - заявила редактор Інтернет-видання «Херсонщина за день» Тетяна Дергачова.
Після візиту в гімназію журанлист повідомила, що інформація підтвердилася. З'ясувалося, що правоохоронні органи вже проводять перевірку за заявою охоронця гімназії.
Стали відомі подробиці. У понеділок до вартового прийшла дівчина і повідомила, що в одній із дитячих кімнат хлопець років двадцяти демонструє зброю. Поліція виїхала на виклик, але хлопця не застала, однак діти підтвердили, що їм дійсно показували пістолет. Який це пістолет, хто саме показував і з якою метою, поліція зараз з'ясовує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зухвалі грабіжники розгромили банкомат державного "Приватбанку" і викрали гроші.

Інцидент стався в ніч з неділі на понеділок у селі Соколівка Черкаської області.

"Банда для підриву банкомата застосувала повітряно-газову суміш в приміщенні сільської ради по вулиці Вишнева, 20", - йдеться в повідомленні."Обставини пограбування і загальний нанесений збиток підраховується окремо. Поліція зараз з'ясовує коло можливих підозрюваних у пограбуванні банкомату", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.uа , стало відомо про зухвалому пограбуванні Києво-Печерської Лаври. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення Мінкульту.

Міністр культури Євген Нищук заявив, що з Лаври пропали цінні ікони. А дізналися про це завдяки нещодавно проведеної інвентаризації. І ось, що цікаво. Зрозуміти, коли саме зникли ікони - неможливо, адже раніше подібні заходи не проводилися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.uа писав про те, що в Красноярському краї, в Росії, невідомий викрав автомобіль з 7-річною дитиною, який спав на задньому сидінні.