Національний банк України (НБУ) на 28 січня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 27,81 грн/долар, що на 3 копійки вище порівняно з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

курс валют
курс валют

Офіційний курс гривні до долара на 28 січня встановлено на такому рівні: 2781,7285 гривень за 100 доларів (+3,0757 гривень).

При цьому курс долара на 25 січня становить 2778,6528 гривень за 100 доларів.

курс валют
курс валют

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що державний "Ощадбанк" попередила клієнтів про шахраїв. Вони розсилають СМС-повідомлення з метою виманити особисті дані і гроші. Шахраї представляються співробітниками банку.

Про це повідомляє прес-служба "Ощадбанку".

Всі СМС-повідомлення від шахраїв виглядають приблизно однаково: "Ощадбанк". Ваша картка заблокована. Дзвінки на інфоцентр за таким-то номером або на такий-то сайт".

У банку порадили клієнтам в таких випадках згадати, є у них карта або рахунок в зазначеному банку, а також перевірити номер телефону отриманого повідомлення.

"Ощадбанк" нагадав українцям єдиний номер контакт-центру 0800210800. Крім того, банк радить перевірити адресу сайту в повідомленні.

Офіційним сайтом є oschadbank.ua. У разі, якщо ви отримали СМС від шахраїв, слід зателефонувати в контакт-центр "Ощадбанку" або в Киберполіцію України – +380 (44) 374 3751 або 102, щоб повідомити про спробу шахрайства.

Раніше повідомлялося, що Національний банк своєю постановою встановив Правила визначення платіжних ознак та обміну банкнот, розмінних і обігових монет національної валюти України. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Також ми писали, що національний Банк України вже кілька років, можливо, привласнює гроші українських громадян. Такий висновок можна зробити з їхньої відповіді на запит від Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України".

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що держава розплатиться з боргами з кишені українців.

Також ми писали, що долар стрімко втрачає позиції, а гривня йде в наступ.

І найцікавіше, що українці незабаром зможуть відбирати гроші у супермаркетів.