Журналіст Майкл Щур у випуску програми "#@)₴?$0" дотепно висміяв інтерв'ю про духівника московського патріархату владики Павла.

Настоятель лаври розповів, що своїм прокляттям убив кількох людей, що пручалися виселенню з музейних майстерень на території монастиря.

"Я повертаюся і кажу: "До вечора всі помрете. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа". Ну, правда, ще один чоловік помер. Вони швиденько все змилися", - розповів владика Павло.

У випуску "#@)₴?$0" Майкл Щур розповів про свої враження від одіозного інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Владика Павло - це людина, яка на чай залишає офіціантам життя", - пожартував він.

Раніше повідомлялося, що в селі Писарівка Вінницького району 23 січня сталався казус між жителями села і попами Московського патріархату, які прийшли на збори з "титушками".

Як розповів Вінниця.info сільський голова Писарівки Дмитро Науменко, батюшка привіз близько 60 "титушок".

Селяни разом з головою Дмитром Науменко зібралися на збори, щоб визначитися про перехід релігійної громади Православної Церкви України. Того дня місцевий священик привіз у село собі групу підтримки - молодих хлопців міцної статури, які були одягнені в ряси поверх спортивних штанів і кросівок.

"Я запросив на нараду, де було 125 людей, нашого батюшки, щоб він прийшов до нас з юристами. Кажу: люди Вас чекають, ми ж з Вами 25 років пропрацювали, вони хочуть з Вами поспілкуватися. Давайте по-людськи вирішимо питання. Вас ніхто не виганяє, ми Вас поважаємо, давайте поспілкуємося. Але у відповідь – ні. Виходив до нього тричі, коли приїхав цей «форум». Вони приїхали «заряджені». Нарахували 62 людини. Я знаю в обличчя кількох московських попів, всі інші були люди спортивної зовнішності, одягнуті у кросівки, спортивні штани, а зверху – ряси. Переконаний, що ці люди не мають ніякого відношення до церкви", - розповідає Дмитро Науменко.

Нагадаємо, митрополит Єпіфаній заявив, що ПЦУ буде проводити реформи.

Раніше Знай.ua повідомляв, черга до храму ПЦУ на Водохреща вразила масштабами.

Також Знай.ua писав, Єпифаній розбив головний міф Кремля про ПЦУ.