У мережі повідомляють про серйозної несправності на Алчевському металургійному комбінаті. Через аварію комбінату загрожує закриття.

Про це стало ясно з Twitter блогера Дениса Казанського.

Він виклав скріншоти бойовика "ДНР" Євгенія Тинянського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Бандити продовжують знищувати захоплену промисловість Донбасу. Тепер аварія на Алчевському меткомбінаті. Ось так вичавлять всі ресурси з вкрадених виробництв – і кинуть. А пам’ятаєте, як у 2014 році ці ж люди розповідали, як Захід хоче закрити наші заводи і шахти?”, – зазначає блогер.

Нагадаємо, У Путіна сказали, що чекає Донбас у разі перемоги Тимошенко

Колишній глава терористів батальйону "Схід" Олександр Ходаковський спрогнозував розвиток подій для ОРДЛО, якщо на виборах президента України переможе Юлія Тимошенко.

Своїми роздумами опальний лідер бойовиків поділився на своїй сторінці в соціальній мережі. Ходаковський переконаний, що у разі перемоги Тимошенко Україна прийме пакет законів про статус непідконтрольної України частини Донбасу після чого Росія повинна буде зробити у відповідь дружній крок.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бойовики "подарували" донеччанам новий каток: іржава арматура та "бандерівська" форма для хокеїстів, кадри ганьби

В мережі висміяли свіжі фото з окупованого Донецька, де бойовики відкрили “каток” для юних хокеїстів.

Про це повідомляє в Twitter "Фашик Донецький"й публікує відповідні фото.

У повідомленні говориться, що бойовики пафосно оголосили відкриття "льодового катка" в Будьонівському районі Донецька. Як видно з фото, навіть не забули “урочисто” перерізати червону стрічку на іржавому огорожі майданчика.

Також Знай.ua" писав про те, що Черговий відморозок Путіна вбив себе на Донбасі: не пережив реалій "російського світу"

Дебальцево вранці 19 січня, у власній квартирі знайшли повішеним проросійський бойовик так званої "ДНР".

23-річний колаборантів Ярослав Ігорович Шапочкін покінчив з собою. Відомо, що він народився в Дебальцевому, 1995 року народження. Про це повідомили на сторінці Necro Mancer в Twitter.

Поряд з трупом російського найманця знайдена записка "У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати".