У Дніпрі може втратити житло 15-річний сирота.

Про це повідомляють "Подробности".

Мама Микити - Яна - в минулому році потрапила в лікарню. Наглядати за її сином зголосився знайомий - Михайло. Але незабаром мами не стало, а Михайло виїжджати з квартири - відмовився.

"Він мене міг серед ночі виганяти на вулицю, казав що влаштує мені військову муштру. Мені доводилося ночувати на лавочці", - каже сирота Микита Козлов.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Коли чоловік зрозумів, що опікуном він не стане, - вигнав Микиту на вулицю. Дитина жила у бабусі. Але коли почали оформляти папери на спадщину, з'ясували, що Михайло прописаний в квартирі.

"Вийшло так, що він викликав поліцію, набрехав що ми хочемо підірвати будинок. Приїхало 10 машин. Але коли ми викликали, ми чекали по 2-3 години. Вони приходили і розсовували руками, ще й погрожували нам", - розповідає Наталія Федорова, бабуся Микити Козлова.

Допомагає повернути квартиру хлопчикові тітка Микити.

"Коли ми вступили в права власності, на підставі нових власників ми його виписали. На другий день його прописав назад департамент реєстрації та був накладений арешт на квартиру. Онасенко подав в суд на 1/2 цієї квартири, і у нотаріуса ми дізналися, що він претендує на 1/5 квартири бабусі", - каже Людмила Надеева, тітка Микити Козлова.

Історію про те, як у сироти відбирають квартиру, в Фейсбуці прочитали більше трьох мільйонів користувачів, у тому числі і нардеп Олег Ляшко. Він надав сім'ї адвокатів. Місцеві депутати від Радикальної партії звернулися в правоохоронні органи.

Поки ж Микита, бабуся і тітка чекають суду.

Нагадаємо, що у Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму. Вбивство було вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою і сталося на початку жовтня 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові 15 і 16-річний підлітки заради лайків і успіху в соціальних мережах пішли на нелюдський вчинок – викинули маленького кошеняти з вікна багатоповерхового будинку.

Також портал Знай.uа писав, що преступника, який скоїв жахливе вбивство 13-річної дівчинки в одному з сіл під Одесою, підозрюють у ще одному замаху на вбивство.