В окупованому Донецьку, втомившись від нелюдських умов праці і мізерних зарплат масово звільнилися водії трамваїв – про це пишуть місцеві жителі в соцмережах, передає Depo.ua. Але як повідомляється, головною причиною звільнення стало те, що навіть ці мізерні копійки водіям заборгували: просто не платять. Не дивно, адже зубожіла скарбниця так званої «ДНР» не здатна покрити всі витрати.

ЗМІ повідомляють, що звільнилися близько 25 водіїв у місті. Офіційного підтвердження даної інформації поки немає, але в коментарях повідомляють, що в місті різко скоротилася кількість робочих трамваїв на маршрутах.

Нагадаємо, раніше в Харкові СБУ затримала путінського прихвосня з купою зброї: тепер буде нести «руський мір» у в'язниці.

Про це стало відомо завдяки прес-службі СБУ Харківської області.

Як кажуть в службі безпеки, оперативники зуміли встановити, що житель Харкова, родом з Кавказу, в 2014 році став співпрацювати з окупантами Луганської та Донецької областей. Злочинець був у складі незаконних збройних формувань "ДШБ ДНР", "Козачий союз "Війська Донського ДНР". Він спеціалізувався на диверсійно-розвідувальної діяльності. У складі батальйону терористів "ЛНР" "Зоря" зловмисник воював проти ВСУ близько Дебальцеве.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Потім він повернувся на Харківщину, щоб "відпочити" і продовжував підтримувати зв'язок з терористами "Л/ДНР". Як кажуть у спецслужбі України, терорист хотів знову поїхати на окуповану територію, щоб приєднатися до окупантам "ЛНР".

Поліція провела обшуки в приватному будинку зловмисника і виявила сім бойових гранат Ф-1, РГД-5 та РГ-42 із запалами, а також дві тротилові шашки загальною вагою 400 грам. Бойовика затримали у відповідності зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Управління СБ України в Харківській області повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної групи чи терористичної організації) та ст. 263 (незаконне поводження з бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Дивіться: дефіцит водіїв трамвая в Донецьку вже давно

Нагадаємо, Бойовики "ДНР" громлять Париж: подробиці і фото

серед активістів (так званих "жовтих жилетів"), які протестують у Франції проти зростання цін на автомобільне пальне, виявився проросійський терорист з Донбасу - Мішель Такахаші.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Бойовики "подарували" донеччанам новий каток: іржава арматура та "бандерівська" форма для хокеїстів, кадри ганьби

Також "Знай.uа" писав про те, що Бойовики прослуховують телефони українців: тепер не скажеш правди