У неділю, 27 січня, до України повернеться холодний циклон, також можливі опади та сильний вітер.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"В неділю черговий циклон знову накриє Україну дощем і сильним вітром… Через потепління сніг буде змішуватися з мокрим снігом, опади можуть бути сильними. Вдень у неділю негода залишить західну частину, там проясниться", — написала Діденко.

погода в Україні 27 січня

Крім того, синоптик уточнила, що в Києві 27 січня очікується поступове потепління.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Вдень 27 січня поступово все заспокоїться. Стрибки атмосферного тиску і температури будуть провокувати не комфортний фізичний стан — побережіть себе від надмірностей", — радить Наталя Діденко.

Вихідні в Україні будуть з потепліннням та опадами. У суботу сніг та мокрий сніг переважно невеликий. Найближча ніч ще...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 25 januari 2019

Варто відзначити, що рятувальники і дорожники попередили українців про прихід "великого снігу" вже найближчим часом.

"За даними Укргідрометцентру, 27 січня вночі в Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській і Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8−15 см), на дорогах ожеледиця. Рівень небезпеки жовтий", — заявили в ДСНС.

У свою чергу в Укравтодорі порадили водіям бути максимально уважними та обережними під час їзди. Також було оголошено штормове попередження.

До уваги водіїв! 27 січня очікується погіршення погодних умов! 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській,...

Geplaatst door Укравтодор op Vrijdag 25 januari 2019

Народний прогноз погоди в Україні

27 січня відзначається пам'ять преподобних Ісаї, Сави, Мойсея. Люди помічали, якщо в ніч на 27 січня на небі багато зірок, то незабаром буде тепло і сніжно; якщо ж зірок небагато, то буде негода і хуртовина. Білі хмари у цей день обіцяли мороз. Якщо зранку ворона каркає, то слід чекати на заметіль.

карта Укргідрометцентру на 27 січня

Нагадаємо, що користувачів мережі розлютили величезні затори і затримки громадського транспорту у зв'язку з сильними снігопадами у Києві. Люди публікують фотожаби про погодну обстановку і прибирання снігу в столиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики оприлюднили прогноз погоди на лютий — українцям варто готуватися до лютих морозів, хуртовин та ожеледиці. В Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що, за прогнозами синоптиків і метеорологів, лютий буде мало чим відрізнятися від січня. Це найбільш непередбачуваний місяць, в якому можливо як різке потепління, так і різке похолодання.