У Миколаєві український солдат продемонстрував справжній приклад мужності. Так, морський піхотинець не дав потонути собаці, який провалилася під лід.

Неймовірне спасіння вдалося зняти на камеру, про це пишуть українські ЗМІ.

На відео видно, як чоловік в одній нижній білизні обережно підкрадається по льоду до ополонки, де шубовстається нещасний собака. Підійшовши ближче, не роздумуючи пірнає в крижану воду і витягує собаку, після чого піднімається на лід сам.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що вночі в суботу, 26 січня, в чергову частину поліції в Донецькій області надійшло повідомлення від однієї з жительок Українська про те, що в її квартирі стався вибух, що стало відомо з повідомлення в місцевій поліції. Згідно з попереднім висновком, причиною вибуху став газовий балон. В результаті постраждали 40-річна господарка будинку, а також її 82-річна та 20-річна сусідки.

Постраждалих негайно госпіталізували до медичних установ. За даним фактом порушено кримінальну провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник міністра самопроголошеного сербського анклаву Косово у справах діаспори Аріан Daci загинув під час сходження лавини 26 січня. Трагедія сталася в той момент, коли Даці катався на лижах в горах на півдні краю. Інформацію повідомило сербське видання "Вечірні новини". Лавина на гірськолижному курорті населеного пункту Брезовіца в 60 кілометрах від Пріштіни зійшла в суботу вдень. Тіло загиблого під снігом виявили рятувальники у містечку Орлово-гніздо. Іншої інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, дитина помирала на очах у дорослих: моторошна історія в дитячому центрі сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа терористи підірвали церкву, поки люди спокійно молилися: десятки загиблих і сотні потерпілих.

Знай.uа писав, українського рибака спіткала жахлива смерть: не встигли врятувати, рахунок на секунди.