Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Світлана Калашник спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Світлана Калашник знає, що нас чекає в майбутньому

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні в вас прокинеться любов до земного, явного життя, до простих людських радощів. Період заземленности допоможе вам «виносити» нову ідею, обміркувати варіанти партнерства для її реалізації. У питаннях здоров'я актуальним буде турбота про серцево - судинну систему, можливо вам необхідно санаторно - курортне лікування? Любовні стосунки подарують вам тільки приємні відчуття, почуття піднесеності, романтичності. Ділові питання зажадають нові вкладення для розвитку. А можливо у вас з'явиться можливість почати нову справу, більш гармонійно вписується в ваше життя. Порада: зробіть те, що давно хотілося!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні краще почути себе, не поспішати. Зараз ви стоїте перед життєвим перехрестям, приходить час вибирати. Що стосується здоров'я, зверніть увагу на перші ознаки стресу, втоми. Займіться відновленням організму вже зараз, щоб уникнути більш серйозних проблем в майбутньому. Любовна сфера подарує вам знайомство з дуже активною, заповзятливою людиною, яка так чи інакше вплине на життя. Пам'ятайте, що зацікавити її можна лише створюючи ситуації, де потрібно її участь. Підтримуйте її інтерес. У справах можлива поява впливової людини, яка допоможе в розвитку, процвітання. Однак не забувайте про подяки, фінансової в тому числі. Порада: побудьте на природі, свіже повітря наповнить силою і заспокоїть.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні вам знадобиться гнучкість і спритність. Ваша гнучкість дозволить вам познайомитися зі своєю другою, незвіданою до нині частиною, відкрити нові можливості і здібності. У питаннях здоров'я істотних проблем не очікується, однак планують материнство або вагітним варто пройти обстеження, можлива загроза виношування дитини. Ділові питання викличуть необхідність вирішувати спірні питання прямо зараз, не зволікаючи. Порада: усвідомте свої помилки і гідно несіть відповідальність за минулі вчинки. Тримайте удар.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) На цьому тижні у вас не буде бажання здійснювати активні дії, думати про помилки минулого, переживати про майбутнє. Попереду насолода і жити сьогоденням. Єдине, що може вивести зі стану ейфорії - здоров'я. Чекайте небажані зміни, які можливо торкнуться не тільки вас, втрати понесуть навіть рідні. Любовна сфера принесе щастя, відкриття можливостей створити щасливу сім'ю, або поліпшення взаємин з партнером. У справах чекайте розкриття порушення закону, покарання винних. Прислухайтеся до людини, який попереджає про небезпеку. Порада: ситуація поновлення може здатися важким, будьте мудріші!

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.