"Укрзалізниця" на початку березня пустить більше поїздів та призначить додаткові рейси на час тривалих вихідних, пов'язаних з 8 березня.

Про це повідомили представники українського перевізника.

Згідно останньої інформації "Укрзалізниці", на зазначений період був призначений ще один додатковий поїзд № 281/282 Дніпро - Київ і збільшено кількість раніше призначених рейсів.

Лише на дати з 6 по 10 березня вже призначені сім додаткових поїздів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Робота з призначенням додаткових поїздів буде продовжуватися, пообіцяли в компанії.

Чергове здорожчання чаю, білизни та інщих послуг в "Укрзалізниці" намагались пояснити

Популярні послуги в поїздах нещодавно знову подорожчали. "Укрзалізниця" підвищила ціни на та негативно відреагували пасажири.

Представники компанії зазначили, що черговий стрибок цін відбувся на тлі здорожчання електроенергії, паливо-мастильних матеріалів та інших складових, які необхідні для забезпечення роботи залізниці.

Таким чином, тепер українці заплатять за користування комплектом постільної білизни в середньому 50-60 гривень, в залежності від типу вагонів.

Нагадаємо, швидкісний потяг, який курсував до Івано-Франківська наїхав на 17-річну дівчину. У постраждалої не було шансів вижити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на столичному вокзалі стався скандал. Провідника звинуватили у сексизмі. Одна з пасажирок поскаржилась, що працівник потяга не захотів пропустити жінок, доки першим до вагона не зайшов чоловік.

Також Знай.ua писав, що "Укрзалізниця" шокувала умовами в найдорожчому інтерсіті: світла немає, туалет не працює, сидіння як в маршрутці.

Дивіться: Українці розповіли про пекельну поїздку в потязі Укрзалізниці. Така мандрівка буде снитися в кошмарах