Спеціальні онлайн-курси відкрили для вчителів, які прагнуть у школах побороти булінг.

Про це повідомляє "Я і закон".

25 січня 2019 розпочалась реєстрація на безкоштовний відкритий онлайн-курс для педагогів з протидії буллингу (цькуванню) у навчальних закладах.

Тренінг проведуть кваліфіковані спеціалісти, які навчать миттєво розпізнавати булінг серед учнів та розкажуть, чому виникає така неприємність у стінах навчальних закладів, як цькування.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Планується, що сам курс стартує через кілька тижнів, про що буде повідомлено окремо. Він буде складатися з 5 модулів:

  • буллінг (цькування) як явище, її форми і учасники;
  • організація протидії та попередження буллінга (цькування) у навчальному закладі;
  • діагностика буллінга (цькування) у навчальному закладі;
  • протидію буллингу (цькуванню);
  • профілактика попередження буллінга (цькування) у навчальних закладах.

Лектори покажуть та розкажуть вчителям, як вчасно розпізнати та попередити булінг серед школярів. А також пояснять, як правильно реагувати на прояви агресії деяких підлітків та що робити, щоб на них вплинути.

Пройти курс можна буде у будь-який зручний час. Всі лекції, завдання і форум будуть доступні завжди. Після успішного завершення курсу кожен отримає відповідний сертифікат.

Онлайн-курс створений у рамках співпраці Міністерства освіти і науки України, громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів "Prometheus" та Міжнародного фонду "Відродження".

Нагадаємо, пасажири поїзда буквально вдерли у батьків-нелюдів маленького хлопчика, якого дорослі побили до напівсмерті. Дитину відправили до лікарні, медики просто жахнулися від того, в якому стані дитина.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Києвом девятикласниці влаштували жорстку бійку через плітки.

Також Знай.ua писав, що українські учні вирішили зняти фільм про сучасне життя підлітків.

Дивіться: Жорсткі розбірки між 9-класницями

Добрый день. Я думаю то что на этом видео оставлять просто так нельзя. Девочка с 9 класса побила девочку с паралели. После уроков они собрались компанией и пошли бить ту девочку. Одна била остальные смеялись и снимали это все. Приезжала полиция в школу,но ей ничего не сделали,она ходит и ржет по школе. Ей наплевать. Все это произошло в селе.Вишеньки. Киевская обл.Бориспольский р-н. Опубликуйте,пусть все знают что это не девочка а тварь.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 25 januari 2019