На 80-му році життя пішов з життя колишній гравець київського "Динамо", московського ЦСКА та одеського "Чорноморця", а також головний тренер львівських "Карпат" Іштван Секеч.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що Іштван Секеч український футболіст, який мав угорське походження та народився у далекому 1939 році у місті Берегове, що на Закарпатті. Виступав на позиції нападника.

Також відзначається, що відразу ж після закінчення середньої школи він почав грати в ужгородсьму Спартаку, а згодом у дублі київського Динамо. Двічі виступав у складі головної команди. У 1960–1962 роках грав за тернопільський "Авангард", згодом виступав за армійські команди: СКА (Львів), ЦСКА (Москва) і СКА (Одеса).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що лікарі порадили українцям, як вберегти своє здоров'я у період масових ГРВІ та епідемії захворювання грипом.

Директор Київського міського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак повідомив, що зараз виявлені штами грипу А (два підтипу) і Б.

"Клінічно ці штами мало чим відрізняються від попередніх. У хворих - симптоми ГРВІ, але немає високої температури. При цьому, як відомо, не стільки небезпечний сам грип, як його наслідки, індивідуальні для кожної людини. При перших же симптомах грипу - слабкість, нежить, температура 37 ... 37,5 ° C - потрібно звертатися до лікаря і не займатися самолікуванням", - рекомендує Чумак.

Він повідомляє, що 70% хворих - школярі, у дитсадах відсоток захворюваності нижче.

"Найбільш схильні до захворюваності діти, люди похилого віку і люди з хронічними захворюваннями, у яких ослаблений імунітет. Також в цих категорій людей важкі наслідки захворювань," - повідомили у МОЗ.

Крім того, повідомляється, що в Україні від грипу померли 19 людей, серед яких вагітна жінка та троє дітей.

"Минулого тижня в Україні зросла захворюваність на грип та ГРВІ в основному серед дорослого населення. Діти були на канікулах, вони повернулися до навчального процесу з понеділка, тому з наступного тижня ми серед дітей будемо бачити зростання захворювань на грип та ГРВІ", - розповіла Оксана Артемчук, завідувачка відділом грипу та ГРВІ Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Нагадаємо, кремлівські пропагандисти обікрали покійного Задорнова.

Як повідомляв "Знай.ua", Пугачову підкосило страшне горе.

Також "Знай.ua" писав, що в Росії переплутали небіжчиків і поховали не того.

Легендарний футболіст київського "Динамо" Віктор Каневський помер у США