Перша дружина сатирика Михайла Задоронова Велта подала до суду на Перший канал. Вона збирається отримати компенсацію за безкоштовну демонстрацію концертів покійного сатирика.

Задорнова оцінила збиток від каналу в 4,5 мільйона рублів. Позов був поданий 22 січня, суд запустив виробництво по цій справі 25 січня.

Як сказано в позові, в двох телепередачах, які демонструвалися на Першому каналі, використовувалися фрагменти виступів Задорнова з програми "Розумом Росію не зрозуміти". Як відомо, авторські права на свої виступи Задорнов поділив між першою і другою дружинами.

Михайло Задорнов помер 10 листопада 2017 року від раку мозку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російську пропагандистку Ольгу Скабееву заткнули, нагадавши, як у 2015 році охоронець Порошенко ткнув її у плече, змусивши її замовкнути.

"Показую, як треба правильно поводитися з Скабеєвою", – каже автор

"Можна дивитися вічно як тече вода, горить вогонь і як Скабеєва нюхає пахви охоронцям", – пише в Twitter Львівський метрополітен, виклавши відео з ефектом сповільненої зйомки.

Користувачі соцмереж також вирішили приєднатися до обговорення, зазначаючи, що подібні методи пішли б на користь і зараз, беручи до уваги постійні провокації путінської пропагандистки проти українців в ПАРЄ.

Нагадаємо, російського колеги сатирика Михайла Задорнова опублікували останню відеороботу артиста, на якій розгледіли пророчі моменти.

Раніше Знай.ua повідомляв, 9 листопада помер відомий російський сатирик Михайло Задорнов. Артиста поховали в Латвії, поруч з могилами батьків. У мережі вперше опублікували фото з церемонії прощання з Задорновим.

Також Знай.ua писав, після тривалої боротьби з онкологією у Москві помер російський сатирик Михайло Задорнов. Прощання з артистом відбувся 12 числа, на траурній церемонії журналісти помітили відому телеведучу Регіну Дубовицьку.