У російському місті Пенза працівники ритуальної компанії видали родичам померлої жінки тіло чужої людини, передає УНН з посиланням на повідомлення Слідчого комітету РФ.

За даними відомства, 26 січня працівниками ритуальної компанії з патологоанатомічного відділення Пензенської обласної клінічної лікарні ім. Бурденко було доставлено тіло померлої для поховання. Однак рідні покійної помітили, що це труп іншої жінки. В результаті їм довелося займатися пошуком тіла родички.

"Як виявилося, тіло жінки було переплутано з іншого померлою і видано іншим особам, що ледь не призвело до поховання жінки під іншим ім'ям", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі слідчий комітет РФ з'ясовує, на якому етапі і працівниками якої організації: патологоанатомічного відділення або ритуальної компанії були допущені порушення, що призвели до підміни тіл померлих жінок.

"В ході перевірки будуть встановлені причини та умови, що сприяли події, детально досліджена організація роботи даних установ", - інформують в повідомленні.

Нагадаємо, трупи на вулицях, місто в диму і паніці: очевидці розповіли про злочин Путіна у Маріуполі, кров холоне. Очевидці страшного обстрілу мирного Маріуполя "Градами" з боку окупантів, який стався 24 січня 2015 року, поділилися моторошними спогадами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, неймовірна історія стюардеси, яка впала з висоти 10 км: вона отримала численні переломи, лежала в комі, а прокинулася вже знаменитістю.

Також Знай.ua писав про те, що студентка замерзла на смерть у лісі, від подробиць свідків волосся дибки. На Житомирщині на смерть замерзла студентка. Поліція почала розслідування трагедії, в ході якого з'ясувалося, що сварки між водієм автобуса, нібито прогнавшим дівчину за несплату, і загиблої, не було. Про це розповіли співробітники головного управління Національної поліції Житомирської області.