У селі Великий Кучурів, що знаходиться в Чернівецькій області, підліток помер після екстремальних зимових розваг з друзями. Відео з місця трагедії з'явилося в сюжеті ТСН.

Як відомо, кілька підлітків знайшли собі екстремальну розвагу і каталися на санях, які прив'язали до бампера позашляховика. За кермом автомобіля сидів їх 16-річний товариш. Водій розігнався, однак при входженні в поворот сани занесло, від чого хлопці вилетіли на сніг. При цьому один з хлопців під час падіння сильно вдарився головою об бетонну огорожу. На місце події викликали швидку допомогу, хлопця негайно госпіталізували. Медики доклали всі зусилля, щоб врятувати хлопця, однак він помер, так і не приходячи в свідомість.

Як стало відомо від правоохоронців, неповнолітній водій позашляховика JEEP Grand Cherokee з еврономерами, до якого прикріпили сани, не врахував небезпечну дорожню обстановку і здійснив небезпечний маневр повороту, в результаті якого сані перекинулися.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поліція Червонограда нарешті відшукала дівчину, яка зникла майже три місяці тому. У поліції підкреслили, що вона в порядку і її життю нічого не загрожує, а також разом з родичами подякували за допомогу усім, хто долучився до пошуків.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі тимчасово окупованого Донбасу застрелили російського військового. Причиною стало те, що бойовик під час навчань відкрив вогонь у бік мирних жителів. Як відомо, терористи проводять навчання в безпосередній близькості до осель мирних громадян, що обумовлено складними погодними умовами.

Також "Знай.uа" писав, що у 2018 році польська прикордонна служба заборонила в'їзд у свою країну майже 47 тисячам українців. Основними причинами прикордонники називають відсутність дійсної візи або документа перебування, а також відсутність документів, що підтверджують мету в'їзду та відсутність необхідних коштів.