В цей день, коли будете виходити з дому, виходьте задом наперед, щоб здавалося слідами, ніби ви навпаки увійшли. Потім проведіть лінію перпендикулярно лінії слідів. Це відвадить всяке зло від вашого будинку. Не вірте теплоті цього дня, одягайтеся тепло, щоб не захворіти, за народним календарем пройшла тільки половина зими.

Сьогодні жінки можуть посилити свою чарівність, якщо відвідають салон краси або влаштують собі подібні процедури самі вдома. А якщо вас сьогодні чекає далека дорога, то потрібно перед виходом поклонитися на 4 сторони світу.

30 січня не забудьте заговорити своє добро від злодіїв. Робити це слід до заходу сонця. Візьміть ніж, яким ще ніхто нічого не різав. Ручкою ножа накресліть в кутах кімнат хрест.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вважається, що люди, які народили сьогодні, неймовірно веселі, неспокійні люди, які тягнуться до краси і до роботи, не можуть сидіти склавши руки і ніяку справа не бажають втрачати. А якщо не знаходять справи вдома, то відразу знаходять їх у дворі або в іншому місці. Предки вірили, що такі люди непоступливі і не вірять тиші, значить лихо там, раз тихо. Для них печуть толокняні колобки, невеликі булочки, щоб життя у іменинників булао краще. А камінь талісман для них – хризоберил або олександрит.

Щоб до дітей не причепилися страшні хвороби: кір, віспа, виразка або чума, сьогодні жінкам не можна в'язати, прясти і готувати боби з сочевицею.

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється.

Нагадуємо Світлана Фус, популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Антон Перезимник 30.01