В Запоріжжі господиня попрала кішку в пральній машинці.

Про це повідомляє Gazeta.zp.ua.

За словами співробітників однієї з ветклінік, їх терміново викликали до будинку. Як виявилося, дівчина поставила прання в автоматичній пральній машині і не помітила, що в барабані перебувала її кішка.

До нещастя, ця історія закінчилася трагічно: тварина загинула. Господиня тварини була в сильному шоці від того, що сталося.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ніхто не винен в такій ситуації. Ні господиня, яка любила свою кішечку. Ні тварина. Ніхто не очікував такого результату. Будь ласка, перевіряйте свою техніку перед прибиранням! І бережіть своїх улюбленців!", – кажуть співробітники ветклініки.

Нагадаємо, кішка по кличці Митци, що живе у Великобританії знову залишилася одна, і повернулася в притулок. Це відбувається вже в четвертий раз за останні два роки. ЗМІ вже встигли нагородити її званням – "сама товста кішка Британії".

Як повідомляв портал "Знай.uа", вдома у користувачки Reddit c ніком elphaba16 живуть два собаки і два кота. І її вихованці зламали стереотип про те, що кішки з собаками не можуть жити дружно. Ці милі тварини підкорили своєю щирістю.

Кожен день, поки господиня на роботі, її рудий кіт Кельвін і пес Джоуль влаштовуються на улюбленому дивані і сплять в обнімку. І це таке миле видовище, що жінка за допомогою відеотрансляції спостерігає за ними зі свого робочого комп'ютера.

Симпатію один до одного при свідках вони майже не проявляють, але варто людям піти на роботу, пес з котом затишно розташовуються на улюбленому дивані. енщина з допомогою відеокамери веде пряму трансляцію з дому і виводить зображення на екран свого робочого комп'ютера. Так, сидячи в офісі, жінка іноді підглядає за тим, як вдома обіймаються її вихованці.

"Знай.uа" писав, житель Америки на ім'я Метт підкорив Reddit забавним відео зі своєю питомицей кішкою Ремі. На відео американець вітається з кішечкою, у відповідь вона видає такі звуки, ніби вітається на людській мові.