Популярний сервіс від компанії Google раптово перейменував посольство США в Києві в "посольство ДНР".

Таку зміну помітило видання "Факти".

Різні смартфони показують різну інформацію на сервісі Google Maps. Це залежить від операційної системи.

При пошуку на карті Києва дипломатичного відомства США воно відображається як «посольство» так званої "ДНР". Ймовірно, це може бути результатом "роботи" російських ботів, оскільки змінити дані про об'єкт в сервісі можна, запропонувавши Google внести правки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Досі при введені на сервісі Google Maps запиту "посольство ДНР", мапа показує місце розташування посольства США в Києві.

Користувачі сервісу Gmail зіткнулися з проблемою – у вівторок, 29 січня, пошта почала працювати зі збоями. Найпоширеніша проблема – користувачі не можуть увійти в свій обліковий запис. Втім, раніше подібні проблеми можна зустріти досить часто. Однак, Gmail є найпопулярнішим сервісом серед електронних скриньок у світі, так що збої в роботі просто неприпустимі.

До речі, проблема торкнулася і інших популярних додатків компанії, в тому числі і Google Drive, Google Документи та інші. Мільйони користувачів мережі не могли повноцінно користуватися інтернетом.

Нагадаємо, що в англомовній "Вікіпедії" присутні близько шести мільйонів статей. І у третини цих матеріалів робив правки 35-річний американець Стівен Прюітт (Steven Pruitt).

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що компанія Google планує навесні уявити не тільки оновлену операційну систему Android Q. Відомий інсайдер виявив згадка двох загадкових пристроїв в документації Android Open Source Project (AOSP).

Як писав портал "Знай.uа", в "ДНР" будівлі руйнуються під вагою снігу: число жертв зростає. Тільки за останній час сталося два смертельних випадки.