Днями представник Євросоюзу з робочим візитом відвідав Україну і був шокований станом наших доріг, яких фактично немає, адже асфальт почав повільно сходити разом із снігом.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву європейця у соціальних мережах.

Прес-аташе представництва Євросоюзу в Україні Давид Стулік опублікував відео своєї поїздки в Донецькій області.

"Їзда по лівій стороні. У Сполученому Королівстві? Ні! Це головна дорога до Маріуполя і перше, що помітила місія ЄС по встановленню фактів в регіоні Азовського моря", - написав він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Driving on the left side. In the UK? No! This is the main road to Mariupol and the first thing that the high-level EU fact-finding mission to the Azov Sea region has noticed. 😉

Geplaatst door David Stulík op Dinsdag 29 januari 2019

Нагадаємо, журналіст Юрій Романенко поділився шокуючими фото українських доріг, які йому надіслали друзі.

Свій шлях вони почали з Києва в Первомайськ Харківської області, маршрут проходив через Красноград і Кегичевку.

"У Кегичівці я народився, там пройшло моє дитинство у бабусі і я прекрасно пам'ятаю цю дорогу, якою двічі ( а іноді і тричі) в день їхав рейсовий автобус Кегичівка-Первомайський. 40 кілометрів він долав за годину з усіма зупинками і петлями всіми селами", - розповідає Романенко.

Однак, його друзям на сучасній машині довелося долати той же маршрут, без зупинок, за 1 годину і 40 хвилин. Тому як, розігнатися більше 30 км/год було небезпечно як для машини, так і для пасажирів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Facebook з'явилося відео, як на вул. Пимоненка в Києві взимку комунальники "латають" дорогу.

Відзначається, що асфальт кладуть "прямо в калюжі". У повідомленні говориться, що:

"На вулиці Миколи Пимоненка, 4, асфальт кладуть прямо в калюжі. Відео викладаємо на всяк випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися, "куди подівся асфальт".

Також Знай.ua писав про те, що 29 січня, у вівторок, в центрі Києва можливе обмеження руху транспорту.