Українські народні депутати нарешті всі повернулися з відпусток і курортів. І ось вже пару тижнів, як приступили до роботи. Як відомо, наші парламентарії звикли працювати в комфорті, тому апарат Верховної Ради намагається всіма можливими способами доставити їм задоволення. Наприклад, готельний комплекс «Київ» або як в народі його називають готель для депутатів, вирішив побалувати слуг народу елітним алкоголем.

400 тисяч на випивку

У державних закупівлях prozorro з'явилося кілька тендерів від державного підприємства «Готельний комплекс« Київ »Управління справами апарату Верховної Ради. І вони не могли не зацікавити кореспондентів Знай.ua.

Першим з'явився тендер на закупівлю 235 пляшок елітного алкоголю. З бюджету буде виплачено майже 200 тис. гривень на те, щоб депутатам смачно пилося. І треба сказати, у наших парламентаріїв «губа не дурна», п'ють вони тільки дорогі напої.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Але так як серед нардепів є не тільки чоловіки, але і жінки - то Управління справами апарату ВР також вирішило закупити і вино з шампанським. За 626 пляшок доведеться заплатити без двох тисяч 200 тисяч гривень.

Закуска градус краде

Звичайно, випити майже 1000 пляшок без закуски дуже складно. Тому з'явився і третій тендер, де йде замовлення на м'ясо. Для депутатів замовили трохи більше тонни бекону, шинки і різних ковбас. На всі ці м'ясні делікатеси також з бюджету піде майже 200 тис. гривень.

От і виходять, що українські депутати смачно п'ють і їдять за наші з вами гроші. Для того, щоб вони пили Хеннесі та їли балик, з бюджету буде виділено майже 600 тис. гривень.

Тут вже дійсно крім як дорогими наших народних депутатів і не назвеш.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про те, що їдять в'язні в Україні.

Також ми писали, що чиновники виділили на охорону мільйони і при цьому спустошують бюджет з катастрофічною швидкістю.