Стає дуже сумно, коли розпадаються, як здавалося, міцні шлюби. З'явилася інформація про те, що ще одна родина наказала довго жити - Валід Афуша і Лідія Петрова розлучаються.

Про це стало відомо завдяки повідомленню самої Петрової в Instagram.

Проте, даний пост вже вилучено з облікового запису. Нагадаємо, що пара була разом 18 років, але узаконила свої стосунки лише у 2015. Їх весілля провела Ксенія Собчак. В шлюбі у подружжя народилися син Адам та доньки Емілі і Хлое-Адель.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що гучна новина про скандальне розлучення відомих гумористів Олени Степаненко та Євгена Петросяна після 30 років шлюбу шокувала багатьох шанувальників їхньої творчості. З боку їх стосунки здавалися ідеалом, а пара здавалася - щасливою.

Тим не менш, все виявилося зовсім не так, між легендарними коміками вже досить давно було не все добре, а останньою краплею стала зрада Євгена Вагановича. Відомо, що зараз 73-річний артист зустрічається зі своєю помічницею, 29-річною Тетяною Брухуновою. Про це пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кілька місяців тому фанати звернули увагу на те, що російська акторка Христина Асмус почала поводитися занадто розкуто. Дружина Гаріка Харламова почала активно публікувати оголені фото. Асмус, яку фанати обожнювали за щирість і простоту, почали підозрювати у підлій зраді. Репортери підловили її за поцілунком з другом її чоловіка, Іваном Ургантом.

Підписники також помітили, що останнім часом Крістіна занадто активно хвалиться дружбою з іменитими представниками сильної статі. В її профілі миготять Артем Ткаченко, Олександр Петров, Олексій Смирнов.

Нагадаємо, Джигурда потрапив у капкан Волочкової: фанати чекають весілля.

Як повідомляв Знай.uа Дженніфер Еністон готується вперше стати мамою.

Знай.uа писав, Вагітну Меган Маркл запідозрили у зраді.