В електричці сполученням "Жмеринка-Фастів" пасажири помітили дуже моторошну картину. Люди побачили хлопчика з побитим обличчям. Відомо, що він їхав в компанії мачухи Люди та батька Руслана. Мачуха всіляко намагалася приховати побите обличчя шестирічного Івана.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Сім'я Вані

На даний момент в інциденті розбираються поліцейські. Копи і лікарі забрали шестирічного Івана прямо з залізничного вокзалу.

"Відразу кинулося в очі те, що у дитини були серйозні тілесні ушкодження на обличчі. А головка - як горщик. Малюка оглянули невропатолог хірург і, зробили знімок. На щастя, переломів черепа не виявлено, зате струс головного мозку і множинні гематоми, під очима синці. Хлопчику дали знеболюване і поставили крапельницю. Він спокійно лежав, був у свідомості і добре з нами спілкувався", - розповів один з медиків Козятинської районної лікарні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За словами Вані, його побила мачуха, але він не пам'ятає, за що саме. Медики підкреслюють, що на тілі дитини були і старі сліди від побоїв.

Відомо, що батько Вані, 30-річний Руслан одружений, але його дружина перебуває у в'язниці і позбавлена батьківських прав. Чоловік зійшовся з 26-річною Людою і разом з сином живе у неї. Зазначимо, Ваня - не єдина дитина Руслана, у нього є ще двоє дітей. Сусіди сім'ї заявили журналістам, що Руслан часто б'є сина і Людмилу.

Варто нагадати, що у Львові на центральному залізничному вокзалі зникла жінка, яка поверталася з роботи в Польщу. Жінку звати Любов Коберник. Зазначається, що жінка родом з міста Черкаси. Про це повідомляють близькі зниклої жінки в соцмережах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, в Голосіївському районі Києва, поліція знайшла тіло чоловіка. За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем.

Нагадаємо, у Києві чоловіка жорстоко побили підлітки чеченської національності: з'явилося відео з нападниками.

Як повідомляв Знай.uа однорічна дитина в мороз сиділа біля магазину: горе-матір лежала поруч.

Знай.uа писав, киянину прострелили голову за зауваження.