У Запорізькій області стався прикрий інцидент. Жінці продали салат з рушником всередині.

Так, мешканка Мелітополя мало не з'їла "екзотику". В салаті, крім зазначених інгредієнтів, перебував шматок рушника. Шматок "вафельного" рушники в салаті дівчина сфотографувала і написала про це пост в соцмережі.

Овочевий салат дівчина купила на Ризькому ринку. Дівчина віднесла салат назад, на щастя, гроші їй повернули.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, експерти назвали найнебезпечніші продукти: здоровій людині про них краще забути назавжди.

Ворогами здоров'я є не лише звичні "страшилки" - цукор, сіль, алкоголь, але і здавалося б абсолютно нешкідливі продукти харчування. Коли мова заходить про дієти, завжди йдеться про те, які продукти слід їсти. Утім, у цьому є і зворотна сторона медалі. Багато медиків вважають, що для здоров'я важливіше не те, що ви їсте, а те, які продукти ви виключаєте зі свого раціону.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попередили про заражений сир: дзвонити всім, від швидкої до поліції. Людей шокували, показавши, з якої гидоти роблять популярний продукт.

Сир з цвіллю. Звучить не так дорого і звабно, коли справа стосується звичайного плавленого сирка "Дружба", який зараз продається в кожному магазині України. Як повідомляє українська служба новин ТСН, журналісти проекту провели таємне розслідування, поїхавши на виробництво цього продукту, і залишилися в глибокому шоці від побаченого.

"Жахлива цвіль перетворюється на популярний їстівний продукт. Принаймні, про те, що він їстівний, каже обгортка. Це – плавлений сирок. "Дружба". Класика. З такого часто роблять салати, сирні супи або бутерброди. Але ми заглянули під обгортку. І від того, що там побачили – трохи не знудило, а рука потягнулася до телефону дзвонити всім: від швидкої до поліції, пожежників і санстанції відразу", – розповіли вони.

В ідеалі він повинен бути таким: кілька видів сиру, сир, сметана, масло вершкове, сухе молоко, солі плавці. Він на 100% повинен складатися з молочних жирів. Якщо все скласти до купи, то реальна ціна за один сирок – від 12 до 15 гривень.