Нафтогаз
Нафтогаз

В Нафтогазі назвали умови безкоштовної установки лічильників

"Нафтогаз України" висунув дві умови для безкоштовного встановлення лічильників для населення. Про це повідомляють ЗМІ. Зокрема, керівник "Нафтогазу" Андрій Коболєв розповів, що державний монополіст завжди підтримував встановлення газових лічильників для населення, проте компанія не має відповідних повноважень.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Власники субсидій та пенсіонери в небезпеці: влада починає жорсткі перевірки

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

В Україні перевірятимуть субсидіантів навіть через три роки після того, як вони втратили виплати. При цьому кожен, хто отримує виплати від держави, в тому числі і пенсіонери, проходитимуть триєтапну перевірку. Дане нововведення затверджено Кабміном. Як і кого перевірятимуть за новими правилами.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський став кандидатом в президенти: тепер офіційно

ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти колишнього главу СБУ Ігоря Смешка, екс-депутата Інну Богословську і артиста Володимира Зеленського. Дане рішення було ухвалено на засіданні ЦВК 30 січня. Станом на 30 січня ЦВК зареєстрував у загальній сумі 26 кандидатів, ще 51 подали документи на реєстрацію.

Страшний шторм окупував Європу

Два райони у Франції перебувають у підвищеній готовності 30 січня через шторм Габріель, який вже почав рух по всій країні до сходу Німеччини. Зазначається, що провінції Аверон на південно-заході і Маас на сході зберегли помаранчевий статус, адже шалений сніг продовжив блокувати дороги. Важкі погодні умови також зафіксовано в Парижі.

Україна в НАТО
Україна в НАТО

Українська армія вразила НАТО: унікальний досвід

Командир польського військового континенту НАТО майор Радослав Кравець поділився своїм враженням від українських військових. За його словами, українські військові мають унікальний досвід, якого зараз немає ніде в світі. Про це майор розповів, спостерігаючи за тактичними навчаннями в Україні.