З серпня 2018 року держбанк ПриватБанк використовує програмне забезпечення Corezoid незаконно. Про це заявив сам творець платформи Corezoid Олександра Вітязя. Також він заявив, що банк користується піратськими версіями не тільки його розробок.

Варто нагадати той факт, що нещодавно керівник центру електронного бізнесу Приватбанку Сергій Харитич повідомив, що з березня 2019 року банк запустить нову версію сервісу Приват24 без Corezoid.

Приват24 від Приватбанку
Приват24 від Приватбанку

"У нас закінчився контракт. У Corezoid є переваг, але у нього багато недоліків - багато збоїв у роботі банку було викликано саме ними", - сказав Хартич і зазначив, що контракт з у банку закінчився в серпні 2018 року.

Варто нагадати, що в березні 2019 року держбанк "ПриватБанк" запустить нову версію мобільного банкінгу "Приват24" для Android і iOS. Відомо, що нова версія працюватиме на цифровому ядрі Corezoid, який створили ще до націоналізації. Про це стало відомо завдяки заяві керівника електронного бізнесу Приватбанку Сергія Харитича.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк України запустить в обіг нові монети Номіналом 5 і 10 грн. В НБУ також розповіли про долю паперових грошей номіналом 1, 2, 5 і 10 грн. Українці зможуть необмежений період часу розраховуватися одночасно як новими монетами, які відповідають цим купюрам, так і банкнотами відповідних номіналів.

Нагадаємо, купівля валюти на дивані: коли українці зможуть обміняти гроші онлайн.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк додав найважливішу функцію в Приват24: тепер і валюта.

Знай.uа писав, Приватбанк зробив важливе оголошення: Приват24 чекають великі зміни.