У Львівській області 20-річний чоловік продав нирку для того, щоб організувати шикарне весілля.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як стало відомо журналістам, через місяць після операції молодий чоловік помер. Перед одруженням він начебто поїхав за кордон на заробітки і привіз звідти 15 тисяч доларів. І тільки після смерті юнака його рідні дізналися, навіщо той їздив за кордон, коли побачили шрам від проведеної донорської операції. Очевидно, хлопець не знав, наскільки небезпечним є донорство нирки...

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронці переконані, що випадки торгівлі органами відстежити майже неможливо. Найчастіше українці їдуть продавати нирки в Еквадор, Косово, Азербайджан, що ще більше ускладнює розслідування.

поліція
поліція

Крім того, ті люди, які віддають свій орган, отримують лише малу частину грошей, всього 3-15 тисяч доларів, коли чорний ринок органів (де найчастіше торгую нирками, частиною печінки або кістковим мозком) оцінюють в 20 мільярдів доларів.

Щороку майже два з половиною десятки українців нелегально продають свої органи. Про наслідки таких "заробітків" і їх тенденції мало відомо.

Нагадаємо, лікар таємно запліднив сотні пацієнток: його діти вимагають посадити батька у в'язницю.

лікарня
лікарня

Одинадцятеро людей подали колективний судовий позов проти доктора, який виявився їх біологічним батьком. Передає Clutch.

Канадський лікар-репродуктолог Норман Барвін виявився багатодітним батьком. Як виявилося, під час процедури штучного запліднення доктор використовував не сперму донора, а свою власну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", п'яний, як чіп, лікар намагався прооперувати хворого, і його за це покарали.

У Львові завершилось розслідування обурливого випадку, коли хірург військового госпіталю був звинувачений у появі п'яним на операції. Неадекватний стан хірурга помітив анестезіолог, а три працівника шпиталю дали письмове підтвердження.

Також "Знай.ua" писав про те, що лікарі назвали небезпеку головного зимового аксесуара, який може спровокувати десятки жахливих хвороб.