Ось що знайшов житель столиці Андрій Пінчук в магазині Novus.

"Чергове підтвердження того, що ніколи не можна втрачати пильності, навіть при покупці в продуктових магазинах." – пише Андрій в Facebook.

Як запевняє виробник вина, у напої "м'який приємний смак і сполучуваність з стравами з риби і м'яса". Що ж, судячи з усього, про смаки немає сенсу сперечатися.

Нагадаємо, В Україні можуть зникнути поліетиленові пакети: запасайтеся поки не пізно

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В Україні можуть повністю заборонити поліетиленові пакети.

Про це повідомляє "Обозреватеь".

Зараз вже відомо, що у Верховній Раді депутати зареєстрували проект закону, яким пропонується позбутися від шкідливого матеріалу вже в найближчі роки.

Відомо, що понад 60 народних обранців з різних фракцій подали відповідний законопроект, який врегулює використання поліетилену в Україні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Україні дозволять продавати прострочені продукти: купуєте на свій страх і ризик, нічого не компенсують

Якщо зараз в магазинах прилавки з простроченим продуктами выглядят як якась дикість, то швидко це може стати абсолютною нормою. В Україні планують скасовати заборону на продаж продукції, строк придатності яких минув абонаближається до того. І такі магазини з "простроченням" , за словами експертів, будуть користуватися великою популярністю.

Така думка прозвучала від Валентина Безрукого, президента Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз, - пише "businessua.com".

Також Знай.ua" писав про те, що Експерт пояснив дефіцит головного продукту: якщо у них немає хліба, нехай їдять шоколад

Українці стали менше їсти хліба і хлібобулочних виробів, в результаті виробництво також скоротилося.

Про це повідомив на сторінці в Facebook директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За словами фахівця, виробництво хліба скоротилося в нашій країні на 10%, але разом з тим збільшилася - шоколаду.