У Києві на Подолі поліцейські провели спецоперацію в одному із стриптиз-клубів, де клієнтам надавали сексуальні послуги.

Цю інформацію повідомили у прес-службі столичної Нацполіції.

Коли правоохоронці прибули в "клуб", в злачному закладі перебували шість жінок.

За словами поліцейських, за інтимні послуги вони брали від 1500 грн, половину з яких віддавали організаторам. Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, як це було:

"Дві жінки організували місце розпусти і вербували дівчат для заняття проституцією, а самі виконували роль сутенерок".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліцейські обшукали стриптиз-клуб, а також місце проживання організатора - 31-річної мешканки Києва.

Її 35-річна подільниця працювала адміністратором клубу. У 2014 році вона вже потрапляла в поле зору правоохоронців за сутенерство, отримавши за нього умовний термін.

Обом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, в 2018 році в Дніпропетровській області виявили 169 осіб, що займалися проституцією. Про це повідомили в Національній поліції України.

Крім того правоохоронці розповіли, що в Івано-Франківській та в Криму не було виявлено осіб, які займаються протиправною діяльністю.

Також відомо, що за кількістю осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 Купап "Заняття проституцією" лідирує Дніпропетровська область - 169 осіб. За нею Одеська область - там виявили 160 осіб. Далі Миколаївська - 97 осіб. У місті Київ - 85.

Наголошується, що у Волинській області силовики взагалі виявили лише одну особу, яка надавала послуги інтимного характеру, у Чернігівській - 3, у Чернівецькій - 6.