Сьогодні сняться віщі сни, але їх не можна нікому розповідати, ніхто не повинен дізнатися про ваш сон, ні один з них не буде порожнім. Якщо ж дитина розповіла вам свій сон, то обов'язково тримайте його зміст в секреті.

Вважається, що сьогодні народжуються трудівники і їм потрібно носити камінь талісман корунд або сапфір. Такі люди хороші господарі. Раніше вважалося, що вони і в коморі не розгинають спини, і ведуть рахунок хорошого незіпсованого зерна. Їх душа і думки завжди в далекій весні, просторах, незораних полях. Їх у житті зігріває віра, а надія допомагає піднятися духом.

Також сьогодні не можна дивитися на падаючі зірки, це вважається поганою прикметою. Хто побачить зорепад, у того скоро помре хтось із членів сім'ї. Сьогодні ні в якому разі не можна нікому відмовляти у проханні. Згідно старим повір'ям, сьогодні по землі святі йдуть слідом за ангелами. Їх потрібно підтримувати, подати хліб-сіль, і це наповнить душу благодаттю. Ангели приймають вигляд подорожніх, і їм як раз і потрібно допомогти, покликати в гості нагодувати.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Цей день дуже сильний магічно. Жінкам слід надягти на себе якомога більше прикрас, тому що вони вважаються заодно і оберегом. Відмінно сьогодні працюють заклинання, знахарі «зазивають» любов для людей.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

Як повідомляв Знай.ua, ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Знай.ua повідомляв, в Дніпрі дівчина випадково відгуляла весілля з самою собою.

Народні прикмети на 5 лютого Агафій Півхлібник