Моторошна пожежа, яка нещодавно сталася в російській столиці на Нікітському бульварі, не залишила байдужим нікого, адже в результаті нещасного випадку загинули вісім людей, у тому числі двоє дітей.

Відома російська журналістка Божена Ринська вельми емоційно відреагувала на жахливий інцидент. Але замість того, щоб поспівчувати, вона накинулася на загиблих із звинуваченнями.

На думку Ринської, жителям комуналки на шостому поверсі "зіркового будинку" варто було продати свою "будку" і погодитись на "розумне розселення", яке їм напевно пропонувало багато ріелторів, і тоді, можливо, всім вдалося б зберегти життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, як вважає Ринська, хтось із власників кімнат захотів отримати за своє житло з видом на Кремль як мінімум двокімнатну квартиру на Патріарших ставках, а тому комуналка продовжувала існувати.

"Отруювала життя пристойним сусідам. Не платила за консьєржа та прибирання сходів. Неакуратно тягала баули і бруднила стіни ліфта, - не своє ж, не шкода. І ось згоріли. А треба було не наїжджати і розселятися розумно. З'їхали б в Митино в окреме житло або в Бутово якесь, і залишилися б живі", - написала журналістка у себе на сторінці в Facebook.

Варто нагадати, що в центрі російської столиці сталася масштабна пожежа в так званому "зірковому будинку", про що повідомляє Telegram-канал Mash. Як стало відомо, в цьому будинку знаходяться квартири оперної співачки Любові Казарновської, акторки Інгерборге Дапкунайте, художника Нікаса Сафронова. Згідно з отриманими даними, пожежа почалася в квартирі доньки музиканта Юрія Башмета, при цьому сама жінка не постраждала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пекельний інцидент стався в понеділок, 4 лютого, в Києві за адресою проспект Маяковського, 66. Вигоріла квартира на 11 поверсі житлового будинку на Троєщині. Точна причина пожежі поки невідома, але мешканка будинку припускає, що її могли спровокувати проблеми з електрикою.

Нагадаємо, у Дніпрі підпалили переповнене кафе, є постраждалі: відео.

Як повідомляв Знай.uа масштабна пожежа в Києві гасили більше доби, дивом ніхто не загинув: фото і відео.

Знай.uа писав, рятувальники втихомирили дику пожежу на київських складах, але найстрашніше попереду: відео.