Баронеса Ірен де Дреєр померла у Франції на 104-му році життя. Нагадаємо, що баронесі начальник кримських і донецьких головорізів Путін на 100-річний ювілей подарував громадянство Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки повідомленню її сина Фоми.

"З сумом повідомляю вам, що мама, Ірина Володимирівна, баронеса фон Дреєр, графиня Мінкевич-Одроваз повернулася до Бога сьогодні, 4 лютого 2019 року, у віці 103 років", — написав син баронеси.

Варто зазначити, що Ірен де Дреєр - донька біглого емігранта Володимира фон Дреєра, сім'я якого емігрувала до Франції в 20-х роках минулого століття. Баронесі було 103 роки. Її поховають у православній каплиці Сент-Женев'єв-де-Буа в сімейному склепі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто нагадати, що 35-річний російський репер Кирило Толмацький, більш відомий під псевдонімом Децл, помер у ніч із 2 на 3 лютого після концерту у російському місті Іжевську. Похорон артиста відбудуться 6 лютого на П'ятницькому цвинтарі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на слова матері артиста Ірини Толмацкої.

За словами Ірини, церемонія прощання з артистом відбудеться у Центральній клінічній лікарні, похорон в цей же день, 6 лютого, на П'ятницькому кладовищі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 3 лютого, помер відомий екстрасенс, маг Андрій Сатаненко який брав участь в українській версії шоу "Битва екстрасенсів". Він написав на сторінці у Facebook від Олександра Пазилорта Контанистова. Також дану інформацію підтвердила дружина Андрія Сатаненка. Тетяна Носенко розповіла, що забрала життя чоловіка важка хвороба, з якою вони довго боролися. Також вона додала, що мало хто знав про стан його здоров'я, Андрій намагався не виносити цю інформацію за стіни свого будинку.

Нагадаємо, людей по всій країні вбиває підробка популярних ліків: що потрібно знати.

Як повідомляв Знай.uа хто зупинив серце Децла: з'явилася нова версія, пов'язана з Путіним.

Знай.uа писав, жінка померла в лікарні від кору: українцям необхідна термінова вакцинація.