Скандальну російську режисерку Світлану Резвушкіну, яка зняла пропагандистський фільм про так звану "русскую весну", не пустили на територію України.

Про це повідомляє український блогер Карл Волох.

У повідомленні йдеться, що скандальній російській режисерці Світлані Резвушкіній, яка знімала фільм про "Руську весну", відмовили у в'їзді в Україну.

прикордонники
прикордонники

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У контексті цієї новини Карл Волох зазначив, що найбільше розчулила причина приїзду пропагандистки в нашу "небезпечну фашистську русофобську країну".

За словами блогера, Резвушкіна пояснила, що приїхала в Україну зустрітися з приятелем мами.

"І нинішня алкогольна депресія мадам Світлани пов'язана саме з диким розчаруванням, що це знайомство не відбулися", - іронізує блогер.

Карл Волох звертає увагу, що останнім часом російським пропагандистам стало проблемно потрапити в Україну.

"Заяви рупорів Кремля стають все більш радикальними і відірваними від реальності. На перший погляд, це погано, але тільки на перший. Відверто неправдоподібна пропаганда перетворюється на свою протилежність - вона починає викликати сміх і роздратування. Так це було в останні радянські десятиліття, і ми знаємо, чим це закінчилося - жодна людина не вийшов захищати владу, коли вона почала завалюватися, жодна репресивна інституція не спрацювала", - підкреслює Волох.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Блогер уточнює, що путінська пропаганда набагато більш досконала, ніж пізня радянська і справляється зі своїм завданням в рази краще, але вся соціологія останнього часу показує, що резерв впливу брехні не безрозмірний.

Нагадаємо, скандальна російська пропагандистка Ольга Скабеєва сама винна в інциденті в Страсбурзі, оскільки намагалася перешкодити прямому ефіру українських телеканалів, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Ольга Скабєєва
Ольга Скабєєва

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський сенатор від Рязанської області Ігор Морозов вирішив згадати часи Пушкіна і, щоб "захистити честь прекрасної дами", викликав на дуель позафракційного нардепа Верховної Ради України Борислава Березу.

Також Знай.ua писав про те, що дружина сатирика Михайла Задоронова Велта подала до суду на Перший канал.