Відомій російській телеведучій і блогеру Насті Івлеевій заборонили в'їзд на територію України.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Відзначається, що причиною заборони в'їзду на територію України стало відвідування анексованого Росією Криму.

Варто відзначити, що свого часу вона була ведучої популярної програми "Орел і Решка. Перезавантаження".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Жінка прилетіла до Києва рейсом з Мінська. В ході прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби з'ясували, що мандрівниця перебувала в Криму в 2017 році", - повідомили у відомстві.

Разом з тим варто відзначити, що суд дозволив скандальному екс-главі Державної фіскальної служби Мирославу Продану зняти електронний браслет та виїздити за кордон, попри попередні заборони.

У повідомленні йдеться, що Солом'янський райсуд Києва дозволив зняти електронний браслет з колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, який підозрюється у незаконному збагаченні, а також дозволив йому не здавати закордонний паспорт.

Відповідне рішення було прийнято у понеділок, 4 лютого. За результатами розгляду клопотання прокурорів САП суд частково продовжив строк дії процесуальних обов’язків Продану.

"Задовольняючи клопотання частково та визнаючи обґрунтованість підозри й наявність передбачених ст. 177 КПК України ризиків, слідчий суддя всупереч позиції прокурорів, відмовив у продовженні обов’язків носити електронний засіб контролю та здати на зберігання документ для виїзду за кордон", - йдеться у повідомленні.

"Фактично судом надано можливість підозрюваному безконтрольно пересуватись та виїздити за кордон", - наголосили у САП.

В антикорупційній прокуратурі додали, що мотиви прийнятого рішення наразі невідомі та зазначили, що рішення слідчого судді оскарженню не підлягає.

Крім того варто відзначити, що після звільнення з НБУ Валерія Гонтарева навіть не думає "сушити голову" девальвацією гривні, котра припала на період її роботи, або масовим закриттям банків.

Екс-керівниця непогано себе почуває і добре облаштувалася у Лондоні, залишивши далеко позаду всю фінансову систему разом з розчарованими вкладниками. На це натякнув у своєму Facebook юрист Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, Супрун заборонили керувати міністерством.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко підписав закон про українську землю.

Також "Знай.ua" писав, що російських моряків затримали в Африці з тоннами кокаїну.

Івлеева - про Елджея і пластику