Цього тижня в Україні очікується поступове похолодання, місцями пройдуть невеликий дощ і мокрий сніг. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У четвер, 7 лютого, майже по всій території України буде суха і хмарна погода. Лише вночі у східній частині місцями можливий невеликий сніг. На дорогах, крім півдня, очікується ожеледиця.

Вітер північний, 5-10 м/ с. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах 8-11° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на крайньому заході 4-7° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

У Києві в четвер без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

карта Укргідрометцентру на 7 лютого

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У п'ятницю, 8 лютого, опадів не передбачається. Лише на крайньому заході країни місцями невеликі опади. На дорогах буде ожеледиця.

Вітер північний з переходом на Правобережжі на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах та на півночі Лівобережжя 8-11° морозу; вдень близько 0°, на крайньому заході 3-7° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

У Києві в п'ятницю опади не прогнозуються. На дорогах ожеледиця. Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.

карта Укргідрометцентру на 8 лютого

У суботу, 9 лютого, у східних областях, Приазов'ї, а вночі і на заході країни пройде невеликий мокрий сніг, вдень з дощем, на решті території без значних опадів.

У Києві в суботу опадів не очікується. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

карта Укргідрометцентру на 9 лютого

У неділю, 10 лютого, вночі у західній частині, вдень у північних та центральних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів. Температура вночі 0-7° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, 10 лютого в західних областях і в Одеській області 3-8° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві в неділю очікується невеликий дощ з мокрим снігом. Температура вночі 1-6 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

карта Укргідрометцентру на 10 лютого

Нагадаємо, метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні з 4 по 17 лютого.

Як повідомляв портал Знай.uа, погодні умови в Києві серйозно погіршили ситуацію на дорогах. У цьому вже переконалися водії автомобілів, які мали нещастя проїздити через центр української столиці.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні знову починається короткочасний період похмурої і сніжної погоди. При цьому в деяких областях українцям все ж таки вдасться уникнути снігового апокаліпсису.