Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зробив щиросердне зізнання про рекордний прибуток

Студія "Квартал 95" повідомила про рекордні касові збори комедійного фільму "Я, ти, він, вона" власного виробництва, в якому головні ролі зіграли Володимир Зеленський та Євген Кошовий. Цю інформацію повідомили на своїй сторінці в Instagram "Квартал 95".

Укрпошта
Укрпошта

Доставка пенсій Укрпоштою: українцям нарешті пояснили, що буде з їхніми грошима

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кабмін затвердив порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат "Укрпошті" за надання послуг, пов'язаних з виплатою і доставкою пенсій та грошової допомоги. Про це стало відомо в середу, 6 лютого.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

У кого відберуть субсидії: Кабмін затвердив нові правила для українців

На засіданні уряду у вівторок, 6 лютого, Кабмін змінив термін несплати за комуналку, після якого в українців заберуть субсидію. Раніше він становив 2 роки, тепер - 30 днів. Правда субсидію не забиратимуть, якщо сума заборгованості не перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів громадян - 340 грн. Допомоги не позбавлять, якщо борг утворився через затримки з виплатою монетизованих субсидій.

Папа Римський Франциск
Папа Римський Франциск

Папа Римський зізнався в мерзенних гріхах: черниць заганяли в сексуальне рабство

Для припинення насильства над черницями з боку священиків і єпископів, деякі з яких жінок використовували як секс-рабинь, будуть вжиті всі можливі заходи. Про це заявив Папа Франциск. Останнім часом все більше і більше черниць, натхнених рухом #MeToo, стали розповідати про жорстоке поводження з боку священиків і єпископів.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Кличко повертається на ринг: його майбутній суперник розкрив всі карти

Британський супертяж Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) впевнений, що українець Володимир Кличко (64-5, 59 КО) відновить кар'єру і повернеться в ринг. Слова Уайта призводить FightHype.com.

"Володимир Кличко точно повертається в ринг. Я сказав, що готовий битися з ним, але він відповів, що спочатку йому потрібно провести два боя", - заявив Уайт.