Оператор національних лотерей «Українська Національна Лотерея» підтвердив свою відповідність принципам Європейської Асоціації Лотерей і Тото, отримавши в кінці 2018 року відповідний сертифікат. Про це повідомив генеральний директор УНЛ Андрій Бочковський.

Членство в Асоціації можливе в разі, якщо оператор лотерей реалізовує у своїй діяльності програму «Відповідальна гра» - комплекс заходів, спрямованих на захист гравців і населення від негативних ризиків надмірної гри в лотерею.

Раніше УНЛ вже отримала сертифікат про відповідність принципам відповідальної гри від Всесвітньої лотерейної асоціації. Програма передбачає співпрацю з профільними медичними організаціям в сфері боротьби з залежностями, навчання персоналу правилам безпечної гри і застосування їх при роботі з клієнтом, а також проведення наукових досліджень та інформування населення про ризики розвитку ігрової залежності з метою профілактики. Принципи Відповідальною гри визначають, що лотерейні оператори повинні вживати заходів щодо запобігання проблем ігрової залежності. Програма Відповідальної гри розділена на 11 розділів. Кожен з них спрямований на припинення ігроманії та пошук проблем з залежностями.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Подібна практика широко поширена серед європейських та світових операторів національних лотерей. Результати роботи щодо реалізації програми «Відповідальна гра» оцінюються незалежними аудиторами, а потім перевіряються представниками Європейської Асоціації Лотерей. Членство в асоціації підтверджує використання УНЛ загальноприйнятих європейських і світових стандартів проведення лотерей, розуміння і впровадження кращих практик і прикладів застосування цих стандартів, дотримання останнім регуляторних вимог європейського законодавства.

Нагадаємо, що «Українська Національна Лотерея» - оператор державних лотерей, презентувала свій новий сайт.

Новий сайт unl.ua вже доступний для користувачів. Оновлений сайт отримав не тільки сучасний зовнішній вигляд, а й поповнив свій функціонал практичними рішеннями.

Як відзначають в компанії, тепер зіграти і вибрати свої щасливі числа стало набагато зручніше.

«Основною метою роботи над новим сайтом були і залишаються зручність та задоволеність гравців. Кожен крок взаємодії з сайтом УНЛ опрацьовувався виходячи, перш за все, з бажань і оптимальної роботи користувача», зазначив генеральний директор УНЛ Андрій Бочковський.

До окремих «фішок» нового сайту можна віднести: новий особистий кабінет з широким функціоналом; зареєстрованим гравцям система сама буде нагадувати про наявність неперевірених і невиплачених квитків; збільшений ліміт суми розіграшів по квитку, яку гравець може отримати на особистий баланс; зручний доступ до всього функціоналу сайту за допомогою додаткового меню; спрощена система реєстрації для нових гравців; зручна і адаптована версія мобільного сайту, яка допоможе зручно купувати квитки з мобільних пристроїв; можливість завантаження мобільної версії сайту на телефон і роботи при тимчасовій відсутності інтернету; розширений вибір платежів для поповнення і виплати балансу. Також з'явилося нововведення, якого багато хто чекав - можливість відстежувати статус замовлення в особистому кабінеті.

«Пропоноване рішення ефективно реалізує принципи безпеки; зрозуміле придбання квитків і прозору систему виплати виграшів. При роботі над сайтом були враховані всі останні тренди веб-дизайну і розробки». - заявив Бочковський.

На сайті можна придбати добре відомі лотереї від УНЛ, такі як: «Супер Лото», «КЄНО», «Лото Трійка» і «Максима». Крім того, доступні моментальні онлайн лотереї. У цьому році очікуються поповнення інтернет сайту новими пропозиціями цікавих ігор для клієнтів УНЛ.