За Зеленським стежить СБУ

Команда керівника студії "Квартал 95" зафіксувала на фото та відео кілька автомобілів з тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням Зеленського.

У центрі Одеси легкові автомобілі з тонованими вікнами постійно супроводжують команду Кварталу 95. Змінюються лише номерні знаки машин і місце їх дислокації".

Кіркоров потрапив в конфуз на зустрічі з Пугачовою

Російський співак Філіп Кіркоров остаточно розсварився з примадонною Аллою Пугачовою - вони всіляко уникають одне одного й намагаються не спілкуватися.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Одягнені у все чорне подружжя скорим кроком пройшли по червоній доріжці, в кінці якої натрапили на колишнього чоловіка Примадонни. Філіп Кіркоров трохи розгубився, поцілував Аллу Борисівну кудись в область темних окулярів, а Максиму дружньо потиснув руку.

Українські воїни відправили в пекло російського генерала

Лідер бандфомирования "Новоросія" на прізвисько Ольхон підтвердив чутки про те, що на Донеччині ліквідовано високопоставлений російський військовий.

Ватажок бойовиків не розповів про те, де і коли це сталося. Також він не розкрив ім'я мертвого військового, однак зазначив, що він був ліквідований через наївність і недосвідченість.

Дачу Авакова в Італії заклеїли фотографіями мертвих активістів

Міністр МВС Арсен Аваков ні в чому собі не відмовляє, і навіть має дачу в Італії, в той час, як, поки спить закон, активістів вбивають одного за іншим.

Люди втомилися це терпіти. Активісти проекту «Речовий Доказ» провели акцію протесту, в ході якої розкішну віллу Авакова заклеїли фотографіями вбитих активістів, а зокрема - в. о. керуючого справами мерії Херсона Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровской. Поруч з портретами – дати смерті.

Українцям пообіцяли нові і величезні зарплати

У 2019 зарплати працівників бюджетної сфери в Україні збільшилися. Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що на даний момент всі оклади і ставки формуються за єдиною тарифною сіткою. Згідно з нею фахівці діляться на 25 розрядів, які залежать від кваліфікації працівника. Так, згідно сітці, ректор і проректор вузу мають 22-24-й тарифні розряди, а вчитель і викладач - 10-14-й.